Galatasaray evinde Adana Demirspor'u ağırlıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 27. hafta mücadelesinde Adana Demirspor’u ağırlayacak. Zorlu karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalacak.

Galatasaray evinde Adana Demirspor'u ağırlıyor
Yayınlanma:

Ev sahibi sarı-kırmızılılar, 27. haftaya 60 puanda lider giriyor. En yakın rakibi Fenerbahçe’ye bir maç fazlasıyla 6 puan fark atan Galatasaray, galibiyet parolasıyla sahada olacak. Spor Toto Süper Lig’de 4. Sırada bulunan Adana Demirspor ise ilk 3 hedefini diri tutmak istiyor. Ligde 45 puanı bulunan Adana ekibinin Beşiktaş ile arasında 4 puan bulunuyor.

Mertens forma bekliyor

mertens1.jpg

Galatasaray’ın Belçika’lı yıldızı Dries Mertens Adana Demirspor karşılaşmasıyla formasına kavuşmak istiyor. Deprem felaketi nedeniyle lige verilen arada sakatlanan Mertens’in bugün kadroda olma ihitimali çok yüksek. Belçika’lı süper yıldız maçtan önceki 2 idmanda takımla beraber çalıştı. 90 dakika sahada kalması için sağlık durumunun yeterliliği hala netleşmeyen Mertens’in maça yedekler arasında başlayabileceği söyleniyor.

Nelson cezasını bitirdi

nelsson1.jpg

25. haftada cezalı duruma düşen Victor Nelsson cezasını tamamlayarak Adana Demirspor maçında oynayabilecek duruma geldi. Cimbom’un defans hattında vazgeçilmezlerinden olan Nelsson, bu sezon Galatasaray formasıyla 25 maça çıktı. Danimarkalı stoper 25 maçta 1 gol kaydetti. Galatasaray’da bu karşılaşmada sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek isim Berkan Kutlu. Konyaspor karşılaşmasında sarı kart gören Berkan, bu maçta cezasını çekecek.

Adana Demirspor cephesi

montella.jpg

Montella önderliğindeki Adana Demirspor’da Belhanda’nın cezası devam ediyor. Eski Galatasaray’lı Belhanda, Nef Stadyumu’nda bu akşam takımını yalnız bırakacak. Öte yandan oynadığı son 8 maçta 4 galibiyet, 1 yenilgi ve 3 beraberlik alan Adana ekibi, son karşılaşmasında Antalyaspor’u 2-0'lık skorla geçmişti. İstanbul deplasmanlarında şanssızlık yaşayan Adana Demirspor, rakiplerine konuk olduğu 30 karşılaşmada sadece 2 galibiyet çıkardı. Vincenzo Montella ve ekibi bu akşam şanssızlığını kırmak için mücadele edecek.

Muhtemel kadrolar

Galatasaray cephesinde zorlu karşılaşma öncesi beklenen 11 şu şekilde:

Muslera, Boey, V.Nelsson, Abdulkerim Bardakçı, S. Adekugbe, L. Toreira, S.Oliviera, M.Rashica, N. Zaniolo, Kerem Aktürkoğlu, M.İcardi

Adana Demirspor’da beklenen 11

Ertaç, J.Svensson, Mert Çetin, Semih Güler, K.Rodrigues, B.Stambouli, B.N’Diaye, B.Akintola, H.Onyekuru, Emre Akbaba, C. Ndiaye

Galatasaray-Adana Demirspor karşılaşması saat 20:30'da Nef Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.