Galatasaray, şampiyonluk yolunda Pendikspor karşısında: İbrahim Üzülmez, Galatasaray'ı son maçta üzmüştü

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşacak. Mücadele, ev sahibi Galatasaray’ın stadyumu olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanacak.

Galatasaray, şampiyonluk yolunda Pendikspor karşısında: İbrahim Üzülmez, Galatasaray'ı son maçta üzmüştü
Yayınlanma:

Galatasaray, ligde son olarak Alanyaspor'u ikinci yarıdaki performansıyla 4-0 mağlup etmişti. Siltaş Yapı Pendikspor ise evinde Rams Başakşehir Futbol Kulübü'ne 3-1 yenildi.

GALATASARAY EVİNDE 16 MAÇTIR TOPLAMDA 13 MAÇTIR GALİP

Süper Ligde çıktığı son 13 maçta galibiyet alan ve 20 maçtır yenilmeyen Galatasaray, ligde tek mağlubiyetini Hatayspor deplasmanında almıştı. Evinde 16 maçının tamamını kazanan sarı kırmızılılar evinde son 33 maçında mağlup olmadı ve sadece 2 beraberlik aldı. Okan Buruk, Galatasaray kariyerinde Süper Lig’de evindeki tek mağlubiyetini ilk iç saha maçı olan Giresunspor’a karşı almıştı. O maçın tarihi ise 13 Ağustos 2022.

Bu karşılaşma, Galatasaray ile Pendikspor arasında ikinci resmi mücadele olacak. İki takımın ligin ilk yarısındaki maçını Galatasaray C. Bakambu ve H. Ziyech’in golleriyle 2-0 kazanmıştı.

Pendikspor ligde son 3 maçında 4 puan toplasa da ondan önceki 5 maçından puansız ayrılmıştı. Ligde kalma mücadelesi veren İstanbul temsilcisi 30 puanla 19. sırada bulunuyor.

ÜZÜLMEZ GALATASARAY’I SON MAÇINDA ÜZMÜŞTÜ

Okan Buruk, Pendikspor’a karşı 2 maçını da kazanırken İbrahim Üzülmez ile ilk kez teknik direktör olarak karşılaşacak. İbrahim Üzülmez ise Galatasaray’a karşı 3 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi aldı. İbrahim Üzülmez’in Galatasaray’la son karşılaşması Ankaragücü Teknik Direktörü olarak 2020 yılındaydı ve Ankaragücü o maçı 1-0 kazanmayı başarmıştı. Üzülmez, Galatasaray’a karşı ilk kez deplasman takımının teknik direktörü olarak saha kenarında olacak.

Maçı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Yardımcılıkları ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Dördüncü hakem ise Turgut Doman olacak.

Direnç Tonusluoğlu, Galatasaray’ın daha önce sadece 2020-2021 sezonunda Türkiye Kupası’nda Darıca Gençlerbirliği’ni 1-0 yendiği maçı yönetmişti. Pendikspor ise 2’si bu sezon olmak üzere genç hakemle 5 maça çıktı. Pendikspor Tonusluoğlu’nun yönettiği 5 maçta 2 kez kazandı.

GALATASARAY İLK 11'İ:

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.