Galatasaray, Sivasspor karşısında yıldızlarıyla rahat kazandı: Yarım düzine gol atan Galatasaray şampiyonluk havasına girdi

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray ile EMS Yapı Sivasspor arasındaki maç gol düellosuna sebep oldu. Galatasaray maçı 6-1 kazandı.

Galatasaray, Sivasspor karşısında yıldızlarıyla rahat kazandı: Yarım düzine gol atan Galatasaray şampiyonluk havasına girdi
Yayınlanma:

Maçın 11. dakikasında Kerem Demirbay'ın asistinde ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Barış Alper Yılmaz, penaltı noktasına kesici bir pas attı. Icardi'nin topu boş alana indirmesiyle, Ziyech'in tek vuruşuyla ağlar havalandı: 1-0.

22. dakikada Köhn'ün pasında topla buluşan Mertens'in ceza sahası dışından yaptığı orta sonrası Kerem Demirbay'ın kafa vuruşu auta çıktı.

26. dakikada Icardi'nin pasında topla buluşan Torreira'nın şutu üstten auta gitti.

34. dakikada Bartuğ Elmaz'ın pasında topla buluşan Koita'nın şutunu Muslera kontrol etti.

38. dakikada Köhn'ün pasında sol kanatta topla buluşan Barış Alper Yılmaz'ın penaltı noktasına ortasında Icardi'nin bıraktığı topu Mertens, altıpas çizgisinden ağlarla buluşturarak skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıda tempo daha da arttı ve Sivasspor 54. dakikada köşe vuruşundan gol buldu. Manaj'ın arkaya aşırttığı topu Caner Osmanpaşa dokunarak farkı bire indirdi.

Ancak hemen sonrasında Galatasaray, hücumda etkili oldu. 59. dakikada Mertens'in ortasına Icardi dokunarak skoru 3-1 yaptı, 60. dakikada ise H. Ziyech'in sert vuruşuyla farkı ikiye çıkardı: 4-1.

Gollerden sonra Galatasaray daha da rahatladı ve 73. dakikada Mertens ile, 85. dakikada ise Icardi ile iki gol daha buldu. Sonuç olarak Galatasaray, sahadan 6-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Üst üste 16. kez kazanan Galatasaray, namağlup serisini de 23 maça çıkardı. Cim- bom puanını 96 yaparken bitime 3 hafta kala puan farkı maç fazlasıyla 7’ye çıktı. 4 maç sonra yenilen Sivasspor ise 48 puanda kaldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.