Galatasaray, Süper Kupa'yı kutladı

Galatasaraylı futbolcular, hakem kararının ardından bir araya gelerek kutlama yaptılar ve daha sonra tribünlere giderek zaferlerini kutladılar.

Galatasaray, Süper Kupa'yı kutladı
Yayınlanma:

Süper Kupa finali için planlanan Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesinde ilk dakikada sarı-kırmızılılar Mauro Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Ancak, golün hemen ardından, 3. dakikada Fenerbahçe oyuncuları sahadan çekilerek maçın tatil edilmesine neden oldu. Galatasaraylı futbolcular ise bu beklenmedik durumda kendi aralarında maç yapma kararı aldılar.

Sarı-kırmızılılar, geçen sezonun Süper Lig şampiyonu ve Türkiye Kupası sahibi olan Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Ancak, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanan maçın başlangıcında Galatasaray, Mauro Icardi'nin golüyle öne geçti.

Fenerbahçe, U19 Takımı oyuncularıyla sahaya çıkmıştı ve gol sonrası hızla soyunma odasına gitmeleriyle birlikte hakem maçı tatil etti.

Galatasaraylı futbolcular, hakemin bu kararının ardından bir araya gelerek kutlama yaptılar ve daha sonra tribünlere giderek zaferlerini kutladılar.

Fenerbahçe'nin çekilmesinin ardından sahada kalan Galatasaray, antrenman maçı yapmaya karar verdi. Futbolcular iki takıma ayrılarak çift kale maç oynadılar ve taraftarlar da stadyumda kalarak antrenmanı izlediler.

Bu beklenmedik olayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da tribünden izlediler.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.