Gençler çift kale oynadı

Gençlerbirliği Süper Lig 2020-2021 yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Gençler çift kale oynadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği Süper Lig 2020-2021 yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kırmızı siyahlılar kendi tesislerinden hem yeni sezona hazırlanıyor hem de yakında oynayacağı hazırlık maçları ile lige hazır girmek istiyor. Başkent ekibinin hafta sonu İttifak Holding Konyaspor ile oynamayı planladığı hazırlık maçı kulüpten yapılan açıklamaya göre iptal edildi.

KIRAN KIRANA MAÇ

Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Mert Nobre yönetiminde İlhan Cavcav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Gerçekleştirilen idmanda kırmızı siyahlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma becerilerini geliştirdi. Antrenman son bölümde dar alanda çift kale maç ile tamamlandı. Eğlenceli anların ve güzel gollerin olduğu çift kalenin galibini ise penaltılar belirledi. Çift kale maçta futbolcuların ortaya koyduğu hırs ve mücadele teknik heyetin yüzünü güldürdü. Çift kale maç sonunda oyunu kazanan kırmızı takımın sevinci görülmeye değerdi.

İLK RAKİP ANTALYA

Öte yandan kırmızı siyahlı ekipte geçtiğimiz hafta içinde çekilen yeni sezonun kura heyecanı vardı. 2020-2021 Sezonu Süper Lig fikstür çekimi İstanbul’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapıldı. Fikstür çekimine Başkent ekibini temsilen yönetim kurulu üyesi Kemal Yurttakalan katıldı. İlk haftayı Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacak olan kırmızı siyahlı ekip ikinci haftada İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelirken üçüncü haftayı BAY geçecek. Başkent temsilcisi ligin dördüncü haftasında İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile oynayacak.

HAYALİM ŞAMPİYONLUK

Gençlerbirliği teknik direktörü Mert Nobre, “Yeni başladığı teknik direktörlük kariyerindeki hedefinin şampiyonluk sevinci yaşamak olduğunu” söyledi. Gençlerbirliği ile TFF 1. Lig’de şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Nobre, “En son maçıma Gençlerbirliği’yle çıktım. Şimdi teknik direktörlüğe başladığım ilk kulübüm. Tabii ki işimin zor olduğunu biliyorum ama burada çok mutluyum” dedi. Gençlerbirliği’nin 2023’te 100. yılını kutlayacağının anımsatılması ve o sezon hedefin şampiyonluk olup olmadığının sorulması üzerine ise Nobre, “Her şey olabilir” ifadesini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.