Gençler Erzurum yolcusu

Bir yılın ardından Spor Toto Süper Lige yükselen ve geçen hafta 2019-2020 Cemil Usta sezonunu açan Gençlerbirliği’nde yoğun tempo devam ediyor.

Gençler Erzurum yolcusu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bir yılın ardından Spor Toto Süper Lige yükselen ve geçen hafta 2019-2020 Cemil Usta sezonunu açan Gençlerbirliği’nde yoğun tempo devam ediyor. Kırmızı siyahlılar sezon hazırlıklarının Ankara etabını yaptığı son antrenmanın ardından tamamladı. Tanışma ve ısınma kampı olan Ankara ayağında takıma yeni katılan ve eski oyuncuların kaynaşması sağlandı.

ERZURUM’A GİTTİLER

Sezon hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde Mustafa Kaplan yönetiminde sürdüren Gençlerbirliği’nin son antrenman ısınma koşusu ile başladı. Koşunun ardından saha kenarından denge çalışması yapan kırmızı siyahlılar antrenmanın son bölümde yapılan dayanıklılık koşusu ile günü tamamladı. Ankara temsilcisi kamp etabının ikinci bölümü için uçakla Erzurum’a gitti. Öte yandan takıma yeni katılan Mats Seuntjens ve Pierre-Yves Polomat takımımızla ilk antrenmana çıktı.

EMRULLAH ŞALK İLE YOLLAR AYRILDI

Öte yandan geçen sezon takımın şampiyon olmasından büyük emeği ve katkıları olan kaleci Emrullah Şalk ile kırmızı siyahlı kulübün yolları ayrıldı. Gençlerbirliği yönetim kurulu tecrübeli kaleci ile yeni sezonda devam etmeyeceğini kendisine bildirip kulüp bulmasını istedi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer veril, “Geçtiğimiz sezon yaşadığımız şampiyonlukta önemli pay sahiplerinden biri olan kalecimiz Emrullah Şalk’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor; kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.