Gençler evinde başlıyor

Bir yılın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’nin 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonunda ilk yarı fikstürü belli oldu.

Gençler evinde başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bir yılın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’nin 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonunda ilk yarı fikstürü belli oldu. Fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Kırmızı siyahlı kulübü fikstür çekiminde temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Yurttakalan yer aldı. Ankara temsilcisi ligin ilk maçını Ankara Eryaman Stadı’nda Çaykur Rizespor ile oynayacak.

İLK MAÇ RİZESPOR’LA

İstanbul’da çekilen 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig sezon planlamaları açıklandı. Planlamaya göre; Süper Lig Cemil Usta Sezonu 16, 17, 18 ve 19 Ağustos 2019 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. İlk yarı 30 Aralık 2019'da sona ererken, ikinci yarı 17, 18, 19 ve 20 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak. Süper Lig'de sezon 17 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek. Sezonu Ankara’da Çaykur Rizespor maçı ile açacak olan Gençlerbirliği ligin 6. haftasında Ankara derbisinde Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Ligde ilk hafta maçlarının tarihleri Ağustos ayının başında açıklanması bekleniyor.

İLK YARI FİKSTÜRÜ

1. Hafta Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor
2. Hafta Gazişehir Gaziantep-Gençlerbirliği
3. Hafta Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir
4. Hafta Trabzonspor-Gençlerbirliği
5. Hafta Gençlerbirliği-Aytemiz Alanyaspor
6. Hafta Ankaragücü-Gençlerbirliği
7. Hafta Gençlerbirliği-Galatasaray
8. Hafta Antalyaspor-Gençlerbirliği
9. Hafta Gençlerbirliği-Yukatel Denizlispor
10. Hafta Konyaspor-Gençlerbirliği
11. Hafta Gençlerbirliği-İ.M Kayserispor
12. Hafta Kasımpaşa-Gençlerbirliği
13. Hafta Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor
14.Hafta Fenerbahçe-Gençlerbirliği
15. Hafta Gençlerbirliği-Göztepe
16. Hafta Gençlerbirliği-Sivasspor
17. Hafta Beşiktaş-Gençlerbirliği

genclerbirligi-kutu-025.jpg

Gençlerbirliği’nin kapalı tribünü cep yakıyor: 1000 TL

Yeni sezonu Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yaparak sürdüren Gençlerbirliği yaptığı sabah ve akşam antrenmanı temposu ile sürdürüyor. Sabah kondisyon ve koşu antrenmanı ile güne başlayan kırmızı siyahlılar akşam ise taktik maç yaparak günü tamamladı. Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde sıkı bir kamp dönemi geçiren Gençlerbirliği futbolcuları adeta yorgun düştü. Antalyaspor ile oynana e 1-1 sona eren hazırlık maçının ardından bir gün izin futbolcuları hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Gençlerbirliği’nin 2019-2020 Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nda Eryaman Stadı’nda oynayacağı resmi lig müsabakalarında uygulanacak kombine bilet fiyatları belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre bilet fiyatları şu şekilde oluştu, maraton tribünü 750, kapalı tribün ise 1000 lira olacak. Öte yandan kombine bilet almak isteyen üniversite öğrencileri de dahil tüm öğrenci ve kadın taraftarlar için fiyatlarda %50 indirim sağlanacak. Kırmızı siyahlı kulüp anlamlı bir adım daha atarak gazi ve şehit aileleri kombine biletlerini belgelerini göstererek kulüpten ücretsiz olarak temin edebilecekler.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.