Gençler güç topluyor

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Gençlerbirliği’nde tempo yükseliyor.

Gençler güç topluyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Gençlerbirliği’nde tempo yükseliyor. Günü çift antrenman yaparak tamamlayan kırmızı siyahlıların sabah yaptığı ilk antrenmanı koşu ve ısınma hareketleri ile başlayıp ardın istasyon çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı pas ve dar alan çalışması ile tamamladı. Akşam antrenmanına ısınma koşusunun ardından yarım sahada çift kale maçla tamamlayan futbolcuların neşesi ve istekli halleri teknik heyetin yüzünü güldürdü.

PROGRAM AÇIKLANDI

Öte yandan Gençlerbirliği’nin Bolu’da oynayacağı hazırlık maçlarının programı da belli oldu. Buna göre kırmızı siyahlı takım kamp süresinde iki hazırlık maçı yapacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren başkent ekibi, hazırlık maçlarını Kızılcahamam'da oynayacak. Gençlerbirliği, Kızılcahamam İlçe Gençlik Stadı'nda 27 Temmuz'da Akhisarspor, 29 Temmuz'da ise Azerbaycan ekibi Sumqayıt ile karşılaşacak. Hazırlık maçlarının saati daha sonra duyurulacak.

TESTLER SÜRÜYOR

Gençlerbirliği’nin yeni transferleri Yeni transferimiz Daniel Joao Santos Candeias ve Abdoulaye Diallo sağlık testinden geçti. Ankara acıbadem Ankara Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen iki futbolcunun detaylı kan tetkikleri, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcuların sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı. Yapılan kontrollerde herhangi bir soruna yaşanmazken tetkiklerin sonuçları ilerleyen günlerde açıklanacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.