Gençler “Kanarya” sevecek

Gençlerbirliği Süper Lig’in 14’üncü haftasında bu akşam Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da oynanacak olan mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Kırmızı siyahlılarda hedef İstanbul’dan puanla dönmek.

Gençler “Kanarya” sevecek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 14’üncü haftası Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe ile Gençlerbirliği oynanacak maçla başlıyor. Bu akşam saat 20.30’da oynanacak olan mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Ankara’daki hazırlıklarını tamamlayan Başkent temsilcisi İstanbul’a gidip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı siyahlılarda son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürüp deplasmandan puan veya puanlarla dönmek.

GENÇLERBİRLİĞİ TAKTİK ÇALIŞTI

Gençlerbirliği bu akşam Süper Lig'in 14. haftasında bu akşam Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla tamamlayarak havayolu ile İstanbul’a gitti. Kırmızı siyahlılar Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki sabah antrenmanını yağmur altında gerçekleştirdi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncular, daha sonra eğlenceli oyunlar oynadı. Antrenman, dar alanda yapılan taktik çalışmayla tamamlandı. Akşam antrenmanına ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı siyahlılar daha sonra yarı sahada Fenerbahçe maçının taktik maçını oynadıktan sonra antrenmanı tamamladı.

GENÇLERBİRLİĞİ ÇIKIŞTA

Bir yılın ardından yeniden Süper Lige dönen Gençlerbirliği sezona teknik direktör Mustafa Kaplan ile başlarken alınan kötü sonuçlar sonrası beşinci haftada Kaplan ile yolları ayırıp yerine Hamza Hamzoğlu’nu getirdi. Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından hızla yükselişe geçen kırmızı siyahlılar ligde oynadığı son dört maçta rakiplerine yenilmedi. Gençlerbirliği son olarak Ankara Eryaman Stadı’nda konuk ettiği BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 3-3 berabere kalmıştı.

HAKEM ALİ ŞANSALAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 14’nücü haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam saat 20.30’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi oynanacak olan Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan mücadeleyi Ali Şansalan’ın yöneteceği açıklandı. Şansalan’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile İsmail Şencan yapacak. Maçın dördüncü hakemi Direnç Tonusluoğlu olurken VAR Hakemi Volkan Bayarslan, AVAR Asistan Hakemi ise Tarık Ongun olacak. Zorlu mücadelenin Gözlemcisi Sabri Çelik olurken temsilcileri ise Ayhan Kabakcı, Şentürk Demiral ve Ercan Okur olacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.