Gençler lideri ağırlıyor

Gençlerbirliği, Spor Toto Birinci Lig’in 27’inci haftasında lider Yılport Samsunspor’u konuk edecek. Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek.

Gençler lideri ağırlıyor
Yayınlanma:

Ligde kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasının önemli maçında sahasında lider Yılport Samsunspor’u konuk edecek. Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla ligde kalma umutlarını yeniden tazeleyen Kırmızı Siyahlılarda tek güçlü rakibini yenerek çıkışını sürdürmek. İki takım ligin ilk yarısının 8’inci haftasında Samsun’da karşı karşıya gelmiş o mücadeleyi Yılport Samsunspor Douglas Tangue ve Alim Öztürk’ün golleriyle 2-0 kazanmıştı.

Spor Toto Birinci Lig’in 27’inci haftasında sahasında ılport Samsunspor’u ağırlayacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanın ardından tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde, teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yapılan son antrenmana, futbolcular ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Antrenmanın devamında saha içerisinde kurulu istasyonlarda çabukluğa dayalı oyun oynayan kırmızı karalar daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçti. Antrenmanın sonraki etabında kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonlarında bulunan oyuncular tam sahada taktiğe yönelik maçla antrenmanı tamamladı.

HAKEM MERT GÜZENGE

Spor Toto Birinci Lig 2022-2023 sezonunun 27’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan listeye göre bu akşam Gençlerbirliği ile Yılport Samsunspor arasında Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Mert Güzenge’nin yöneteceği açıklandı. Mert Güzenge’nin yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ile Şenol bektaş hakem ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Reşat Onur Coşkunses, gözlemci ise Sebahattin Şahin olacak. Zorlu mücadelenin temsilciliklerin ise Ahmet Sert, Mustafa Sinan Boz ve Ahmet Aksoyek yapacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.