Gençler Ligi değerlendirildi

Basketbol Gençler Ligi’nin 2018-2019 sezonunun açılış toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Gençler Ligi değerlendirildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Basketbol Gençler Ligi’nin 2018-2019 sezonunun açılış toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Ankara Holiday Inn Hotel’deki toplantıya, TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser, Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter, TBF Eğitim ve Geliştirme Yetkilisi Yağız Kaba ile Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden kulüplerin temsilcileri katıldı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONU DEĞERLENDİRDİLER

TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser, açılış konuşmasında 2018-2019 sezonuyla ilgili bilgiler verirken, Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter ise gerçekleştirmiş olduğu sunumda Basketbol Gençler Ligi’nin geride bıraktığımız sezonunu değerlendirdi. Toplantının son bölümünde Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden ekipler sırayla söz alırken; BGL’nin gelişimi ile ilgili fikirler paylaşılarak görüş alış verişinde bulunuldu. Kulüpler, operasyon ve organizasyon konusunda Türkiye Basketbol Federasyonu’na teşekkürlerini ilettiler.

 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.