Gençler, Manisa yolcusu

Gençlerbirliği, Spor Toto Birinci Lig’in 30’un haftasında deplasmanda oynayacağı Manisa Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Manisa’ya gidip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Gençler, Manisa yolcusu
Yayınlanma:

2 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadyumu’nda oynanan olan mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Ligde kalma mücadelesi veren Kırmızı Siyahlılarda play-off hedefi olan rakibini yenerek haftayı üç puanla kapatmak. İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan mücadeleyi Manisa FK 3-1 kazanmıştı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında Pazar günü deplasmanda Manisa FK’ya konuk olacak Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yaptığı son antrenmanla tamamladı. Yaklaşık olarak 1,5 saat süren antrenmana futbolcular ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçen kırmızı karalar, minyatür kalelerden kurulu dar alanda üç takım halinde dönüşümlü olarak oyun oynadı. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu. Öte yandan son antrenmana ülkesi Gine U23 Milli Takımı’ndan dönen Sekou Tidiany Bangoura da katıldı.

HAKEM HÜSEYİN GÖÇEK

huseyin-gocek1.jpg

Gençlerbirliği, ligde oynadığı 27 maç sonunda 5 galibiyet, 6 beraberlik 16 yenilgi sonrası topladığı 21 puanla 17’inci sırada bulunuyor. Manisa Futbol Kulübü ile Gençlerbirliği arasında Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadyumu’nda oynanan olan mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Hüseyin Göçek’in yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ile Ömer Lütfü Aydın yapacak. Maçın dördüncü hakemi İlker Yasin Avcı, gözlemcisi de Hüseyin Sabancı olacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.