Gençler taktik çalıştı

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında deplasmanda bugün deplasmanda Tuzlaspor’a konuk olacak olan Gençlerbirliği yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Gençler taktik çalıştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında deplasmanda bugün deplasmanda Tuzlaspor’a konuk olacak olan Gençlerbirliği yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Ali Yılmaz yönetecek. Son üç maçını kazanarak çıkışa geçen ve düşme potasından üstüne geçen Başkent ekibinde tek hedef güçlü rakibini deplasmanda yenerek deprem sonrası verilen arayı üç puanla kapatmak.

Gençlerbirliği bugün deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarını yaptığı son antrenmanın ardından tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde, teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yapılan son antrenmana, futbolcular ısınma koşusuyla başladı. Antrenmanın devamında saha içerisine kurulu istasyonlarda koordinasyon çalışması yapan kırmızı karalar çabukluğa dayalı oyun oynadı. Antrenmanın sonraki etabında 5’e 2 top kapma oyununa geçen futbolcular daha sonra kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonlarında bulundu. Antrenmanın son bölümünde tam sahada taktiğe yönelik çit kale maç yapan oyuncularımız bireysel şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

HAKEM ALİ YILMAZ

Spor Toto Birinci Lig 2022-2023 sezonunun 24’üncü haftasının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan listeye göre bugün Tuzlaspor ile Gençlerbirliği arasında Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Ali Yılmaz yöneteceği açıklandı. Ali Yılmaz’ın yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Mehmet Pekmezci hakem ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Yunus Dursun, gözlemcileri ise Adil Sinem olacak. Zorlu mücadelenin temsilciliklerin ise Serkan Yurdabak, Engin Bayraktar ve Şaban Güven Eker yapacak.

RESİMALTI

İki takım son olarak Spor Toto 1. Lig 2021-2022 Sezonunun 32. haftasında karşı karşıya gelmiş o mücadeleyi Tuzlaspor 4-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.