Gençler ve Etimesgut tur için sahaya çıkıyor

Spor Toto Birinci Ligin lideri Gençlerbirliği bu akşam Üçüncü Lig Birinci Grup takımlarından Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek.

Gençler ve Etimesgut tur için sahaya çıkıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

 

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda gruplara yükselme maçlarının heyecanı devam ediyor. Keçiörüngücü’nün deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u penaltı atışları sonunda yenerek gruplara kalmasının ardından bu akşam Gençlerbirliği ve Etimesgut Belediyespor’da gruplara kalmak için sahaya çıkacak.

GENÇLER’İN KONUĞU DİYARBEKİRSPOR A.Ş.

 

genclerbirligi-002.jpgSpor Toto Birinci Ligin lideri Gençlerbirliği bu akşam Üçüncü Lig Birinci Grup takımlarından Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek. Osmanlı Stadı’nda saat 20.30’da oynanacak mücadeleyi Erkan Engin yönetecek. Engin’in yardımcılıklarını Emin Yıldırım ve Bersan Duran yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Hakan Belder olacak. Kırmızı siyahlılar hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

ETİMESGUT BELEDİYE İSTANBUL’U AĞIRLIYOR

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçen Etimesgut Belediyesyor Ziraat Türkiye Kupası dördüncü turunda İstanbulspor’u konuk edecek. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak mücadeleye Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını Hüseyin Aylak ve Gökhan Barcın yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Egemen Artun olacak. Son antrenmanın yapan Etimesgutlu futbolcular taktik maçın ardından kampa girdi.

 

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.