Gençler yeniden çıkış yakaladı

İlk yarıyı lider bitiren Gençlerbirliği ikinci yarının başlamasıyla birlikte adeta duraklama dönemine girdi.

Gençler yeniden çıkış yakaladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

İlk yarıyı lider bitiren Gençlerbirliği ikinci yarının başlamasıyla birlikte adeta duraklama dönemine girdi. Gerek kendi evinde gerekse deplasmanlarda hiç ummadığı yenilgiler alan kırmızı siyahlı ekip bu yarıda dört maç üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından liderliği kaptırmakla kalmadı ligde üçüncü sıraya kadar geriledi. İlk yarıda 11 maçta 10 galibiyet bir beraberlik alarak 44 puanla devreyi lider bitiren kırmızı siyahlılar bu çıkışını ikinci devranın başında sürdüremedi.

İLK DÖRT MAÇ ÜST ÜSTE YENİLDİLER

İkinci yarıya deplasmanda Hatayspor’a 3-1, evinde Altınordu’ya 2-0, deplasmanda Eskişehirspor’a 3-2 ve Ankara derbisinde Osmanlıspor’a 2-0 yenildikten sonra Tetiş Yapı Elazığspor’u deplasmanda 2-1 yenerek kendine gelen Gençlerbirliği son maçında zirve mücadelesi veren Ümraniyespor’u 2-1 yenerek yeniden çıkışa geçti. Yeniden toparlanmaya başlayan kırmızı siyahlılar şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak zirveden kopmadı.

TAKIM TOPARLANDI

Peş peşe alınan yenilgiler sonrası son iki maçını kazanarak yeniden bir çıkış yakalayan Gençlerbirliği yeniden toparlanmaya başladı. Tecrübeli oyuncularının takıma katkı vermeye başlaması ve yeniden form tutmaları sonrası tekrar zirve yolunda emin adımlarla yürüyen kırmızı siyahlılar yarışın sonuna kadar içinde olacağını ortaya koydu. Özellikle ligin bundan sonraki bölümlerinden şampiyonluk yarışı bütün hızıyla sürerken çekişmenin son haftaya kadar sürmesi bekleniyor.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.