Gençlerbirliği’nin rakibi Eyüpspor

Ligde kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği, bu akşam deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Eyüp Stadı’nda saat 20.30’da oynanacak olan mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek.

Gençlerbirliği’nin rakibi Eyüpspor
Yayınlanma:

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasını bay geçiren Gençlerbirliği ligin 32. haftasında deplasmanda Eyüpspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Eyüp Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak olan mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek. Ligde kalma mücadelesi veren Başkent ekibi şampiyonluk mücadelesi veren güçlü rakibi karşısında sahaya 3 puan parolası ile çıkacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Eyüpspor 2-0 kazanmıştı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde, teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenmana, futbolcular ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçildi. Antrenmanın ana bölümünde hücum ve savunmaya dayalı taktiksel çalışma yapan kırmızı-karalarımız, çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Öte yandan hafta içinde Mustafa Dalcı’nın görevi bırakmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Sinan Kaloğlu’nun teknik ekibi belli. Teknik ekip son antrenman öncesi Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde basın mensuplarına poz vererek görevine başladı.

HAKEM BAHATTİN ŞİMŞEK

Gençlerbirliği, ligde oynadığı 29 maç sonunda 6 galibiyet, 6 beraberlik 17 yenilgi sonrası topladığı 24 puanla 17’inci sırada bulunuyor. Eyüpspor ile Gençlerbirliği arasında bu akşam Eyüp Stadı’nda saat 20.30’da oynanan olan mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek. Bahattin Şimşek’in yardımcılıklarını Baran Eraslan ile Burak Cansız hakem ikilisi yapacak. Maçın dördüncü hakemi Ayberk Demirbaş, gözlemcisi Taner Gizlenci, temsilciliklerini de Hüsna Arslan, Bülent Balta ve Ercan Okur olacak.

12 Nisan tarihli Anadolu Gazetesinden alınmıştır.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.