Gençlerbirliği 30 Haziran’da toplanacak

Spor Toto Süper Lig 2020-2021 Sezonunu 38 puanla 20’inci sırada tamamlayarak küme düşen Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıkları için 30 Haziran Çarşamba günü İlhan Cavcav Tesisleri’nde toplanacak.

Gençlerbirliği 30 Haziran’da toplanacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig 2020-2021 Sezonunu 38 puanla 20’inci sırada tamamlayarak küme düşen Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıkları için 30 Haziran Çarşamba günü İlhan Cavcav Tesisleri’nde toplanacak. Yeni sezona teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde girecek olan kırmızı siyahlılar Çarşamba günü tesislerde toplanacak.

12 OYUNCUSU MEVCUT

Takımdan birçok oyuncusu ayrılan kırmızı siyahlılar buna karşın yeni transferlerini ikinci kamp döneminde yapmayı planlıyor. Kadrosunda geçtiğimiz sezondan sözleşmesi devam eden 12 futbolcusu bulunan Gençlerbirliği’nde U19 takımı ve Hacettepe’den bazı isimlerin de takıma dahil edilmesi bekleniyor. Gençlerbirliği’nin daha sonra ise hazırlık kampı için Ankara’dan ayrılması planlanıyor.

KIRMIZI SİYAHLILARDAN ALPER TAŞDELEN’E ZİYARET

Gençlerbirliği Kulübü Başkanlığı’na seçilen Niyazi Akdaş yeni sezon öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyelerimiz bugün Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e ziyarette bulundu. Taşdelen, Başkan Niyazi Akdaş ve yönetim kurulunu tebrik ederken Gençlerbirliği’ni her zaman olduğu gibi yine yakından takip edeceğini ve Gençlerbirliği’nin başarısı ile mutlu olacaklarını dile getirdi. Ziyaretin ardından Alper Taşdelen’e üzerinde isminin yazılı olduğu Kırmızı Kara forma hediye edildi.

KAYAK FEDERASYONU’NDAN GENÇLERBİRLİĞİ’NE ZİYARET

Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği Kulübü Başkanlığı’na seçilen Niyazi Akdaş ve yönetim kuruluna ziyaretlere bir yenisi eklendi. Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto ve Kayak Federasyonu Genel Sekreteri Tevfik Odabaşı Gençlerbirliği tesislerine gelerek kulübe nezaket ziyaretinde bulundu. Ali Oto, Başkan Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyelerini göreve seçilmelerinden dolayı tebrik ederken, gelecek sezon için takıma yeni sezon öncesi başarılar diledi. Akdaş, ziyaretlerinden dolayı Oto ve Odabaşı’na teşekkür ederken, kendisine federasyon çalışmalarında başarılar diledi.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.