Gençlerbirliği çıkış arıyor

Spor Toto Birinci Lig’de bu akşam sahasında Tuzlaspor’u ağırlayacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

Gençlerbirliği çıkış arıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Bülent Birincioğlu yönetecek. Ligde 14 puanla onikinci sırada bulunan kırmızı siyahlılar güçlü rakibini yenerek yeniden yükselişe geçmek istiyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu akşam sahasında Tuzlaspor’u ağırlayacak olan Gençlerbirliği sabah saatlerinde yaptığı tek antrenmanla hazırlıklarını teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde tamamladı. Isınma koşusu ile başlayan antrenmanın ilk bölümünde futbolcular neşeli bir oyunla güne başladı. Eğlenceli anların yaşandığı çalışmanın ardından futbolcular dar alanda pas kontrol ve top kapma çalışması yaptı. Yaklaşık doksan dakika süren antrenman son bölümde yapılan taktik çalışma ile son buldu. Taktik çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

genclerbirligi-21-012.jpg

HAKEM BÜLENT BİRİNCİOĞLU

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF 1. Lig 2021-2022 sezonun onuçüncü haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da Gençlerbirliği ile Tuzlaspor arasında oynanacak olan mücadeleyi Bülent Birincioğlu’nun yöneteceği açıklandı. Bülent Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Burak Cansız yapacak. Maçın dördüncü hakemi Mehmet Ali Özer, gözlemcisi Recep Sürhat Müniroğlu olacak. Bu maçın temsilciliğini İbrahim Sarıtaş ve Bülent Kılıç yapacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.