Gençlerbirliği çıkış arıyor

Spor Toto Birinci Ligin lideri Gençlerbirliği Cuma akşamı saat 19.00’da Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya geleceği Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Gençlerbirliği çıkış arıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Ligin lideri Gençlerbirliği Cuma akşamı saat 19.00’da Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya geleceği Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İkinci yarıya Hatayspor karşısında aldığı 3-1’lik mağlubiyetle başlayan kırmızı siyahlılarda hedef Altınordu’yu yenerek yeniden çıkışa geçmek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu akşam Osmanlı Stadı’nda saat 19.00’da Altınordu’yu konuk edecek olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Bu maçın hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamlayan kırmızı siyahlılarda neşe eksik olmadı. Son antrenmana ısınma koşusu ve 5'e 2 top kapma oyunu ile başlayan futbolcular daha sonra pas koordinasyon çalışması yaptı. Yaklaşık doksan dakika süren antrenman, son bölümde yapılan dar alanda oynanan çift kale maç ile tamamlandı. İki takım arasında Bornova Stadı’nda oynanan ligdeki ilk maçı Gençlerbirliği Bekir Yılmaz ve Nadir Çiftçi'nin golleriyle 2-1 kazanmıştı.

İKİNCİ YARI KOMBİNE FİYATLARI BELLİ OLDU

Gençlerbirliği’nin ligin ikinci yarısında ev sahibi olarak oynayacağı müsabakalarda geçerli olmak üzere ikinci yarı indirimli kombinelere satışa çıktı. Salı günü saat 17:00’dan satılmaya başlanan kombine biletlerin fiyatları maraton 50 TL, kapalı 60 TL olarak belirlendi. Öte yandan ellerinde mevcut kombine sahibi kırmızı siyahlı taraftarlar kombinelerini sezon boyunca kullanabilecekler. Kırmızı siyahlı kulüp yönetimi Ankaralılardan kombine bilet alarak Gençlerbirliği’ne şampiyonluk yolunda destek ve yardımcı olmaları istendi.

HAKEM BURAK ŞEKER

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 1. Ligi’nin 19. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam Osmanlı Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak mücadeleyi Burak Şeker’in yöneteceği açıklandı. Şeker’in yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Gökhan Barcın yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sinan Dereci olacak.

ENGİN GENÇLERBİRLİĞİ’NDE

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasında sahasında Altınordu’yu konuk edecek olan Gençlerbirliği kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce eski futbolcusu Bogdan Stancu’yu transfer ederek forvet hattını güçlendiren kırmızı siyahlılar bu kez orta sahaya takviye yaptı. Son olarak Osmanlıspor forması giyen 26 yaşındaki Engin Bekdemir ile gelecek sezonu opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Futbol kariyerine PSV ile Porto altyapılarında başlayan Engin Bekdemir, Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor'da da görev almıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.