Gençlerbirliği, günü çift antrenmanla geçirdi

Bu sene Ankara’yı TFF 1. Lig’de temsil edecek olan Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarına Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde devam eden Gençlerbirliği, günü çift antrenmanla geçirdi.

Gençlerbirliği, günü çift antrenmanla geçirdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sabah bölümünde core çalışması ile salon çalışması yapan futbolcular akşam ise toplu oyun oynadı. Toplu oyunda zaman zaman eğlenceli ve keyifli anlar yaşandı. Isınma hareketleri ile başlayan akşam antrenmanı daha sonra pas koordinasyon ve dar alan oyunla devam etti. Yaklaşık doksan dakika süren çalışma dar alanda çift kale maç ile noktalandı. Çift kale maçta futbolcuların ortaya koyduğu performans teknik direktör Metin Diyadin’in yüzünü güldürdü. Çift kale maçta zaman zaman oyunu durduran Diyadin futbolcularını sık sık uyarıp pata yapmamalarını istedi.

genclerbirligi-21-008.jpg

MUSTAFA SEYHAN İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

Gençlerbirliği, orta saha oyuncusu Mustafa Seyhan ile sözleşme yenilediğini duyurdu. Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Mustafa Seyhan yuvada kaldı. Altyapımızdan yetişen ve geçtiğimiz yıl A takımda forma giyen Mustafa Hüseyin Seyhan ile sözleşme yeniledik. Mustafa, kendini yeniden Gençlerbirliği'ne bağlayan 1+1 yıllık kontrata imza attı” ifadeleri kullanıldı. Orta sahada görev yapan 25 yaşındaki Mustafa Hüseyin Seyhan, bugün yapılacak antrenmana katılacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.