Gençlerbirliği Kartal avında

Gençlerbirliği Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 17’inci haftasında İstanbul Vodafone Park’ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği Kartal avında
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bu akşam saat 20.30’da oynanacak olan mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Geçen hafta lig lideri Demir Grup Sivasspor’u elinden kaçıran kırmızı siyahlılar bu kez Beşiktaş karşısında üç puan mücadelesi verecek. Başkent ekibinde hedef  puan veya puanlarla dönmek. Hazırlıklarını tamamlayan kırmızı siyahlılar uçakla İstanbul’a giderek kampa girdi.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Süper Lig’in 17’inci haftasında İstanbul Vodefone Park’ta Beşiktaş’ın konuğu olacak olan Gençlerbirliği yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Son günlerde Başkentte etkili olan sis altında antrenmana çıkan futbolcular ısınma hareketleri ile güne başladı. Daha sonra dar alanda top kapma çalışması ile devam eden antrenman son olarak yarı sahada üç takımlı çift kale maç ile tamamlandı. Çift kale maçta futbolcuların ortaya koyduğu performans teknik direktör Hamza Hamzoğlu’nun yüzünü güldürdü.

genclerbirligi-11-039.jpg

HAKEM FIRAT AYDINUS

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 17’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam saat 20.30’da Vodafone Park’ta Beşiktaş ile Gençlerbirliği oynanacak olan mücadeleyi Fırat Aydınus’un yöneteceği açıklandı. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi Caner Ak olurken VAR Hakemi Ali Şansalan, AVAR Asistan Hakemi ise Kemal Yılmaz olacak. Zorlu mücadelenin Gözlemcisi Kadir Tozlu olurken temsilcileri ise Murat Yamak, Ercan Tağ ve Osman Kayaalp olacak.

 

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.