Gençlerbirliği liderlik peşinde

Gençlerbirliği Spor Toto Birinci Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Eskişehirspor’un konuğu olacak. Bugün saat 16.00’da Eskişehir Yeni Stadyum oynanacak olan zorlu mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

Gençlerbirliği liderlik peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği Spor Toto Birinci Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Eskişehirspor’un konuğu olacak. Bugün saat 16.00’da Eskişehir Yeni Stadyum oynanacak olan zorlu mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Kırmızı siyahlı ekipte hedef son iki haftada kaybedilen liderlik koltuğunu Denizlispor’dan yeniden almak. Öte yandan Gençlerbirliği iki yeni oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Kırmızı siyahlılar MKE Ankaragücü'nden 34 yaşındaki sağbek Erdem Özgenç ile 1,5 yıllık sözleşme imzalarken Aytemiz Alanyaspor'dan Barış Başdaş’ı ise sezon sonuna kadar kiraladı.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında b günü Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı siyahlılar kendi tesislerinde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan son antrenman ısınma koşusunun ardından kuvvet ve dayanıklılık çalışmasına geçen futbolcuları günü yapılan çift kale maçla tamamladı. Çift kale maçta kıran kıran bir mücadele ortaya koyan futbolcuların performansı Erkan Sözeri’ni yüzünü güldürdü.

genclerbirligi-22.png

SEYMENLERDEN SÜRPRİZ

Öte yandan kırmızı siyahlı ekibin akşam yaptığı son antrenmanına Ankara Kulübü’nden Seymenler de katıldı. Futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren Seymenler daha sonra geleneksel oyunlarını oynadı. Teknik Direktörümüz Erkan Sözeri’nin de katıldığı oyunların ardından Ankara Kulübü Başkanı Metin Özaslan, şampiyonluk yolunda futbolculara şampiyonluk yolunda başarılar dileyip sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

 

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.