Gençlerbirliği lige hazır

Deprem felaketi nedeniyle liglere verilen arada Antalya’da çalışan Gençlerbirliği’nin kampı önceki gün sona erdi.

Gençlerbirliği lige hazır
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ülkemizde 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan binlerce vatandaşımızın ölümüne, binlerce vatandaşımızın yaralanmasına, binlerce vatandaşımızın memleketini terk etmesine ve yüzbinlere binanın yıkılmasına neden depremler sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı ikinci bir talimata kadar spor müsabakalarına ara verilmesini kararlaştırmıştı.

İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kararının ardından Spor Toto Birinci Lig’deki iki Ankara temsilcisinden birisi olan Gençlerbirliği hazırlık kampı için Antalya’ya tercih etmişti. Kırmızı siyahlılar Antalya kampında hem günde iki antrenman yaparak deprem sonrası lige hazırlanmış hem de Süper Lig lideri Galatasaray ile bir hazırlık maçı oynamıştı.

Deprem felaketi nedeniyle liglere verilen arada Antalya’da çalışan Gençlerbirliği’nin kampı önceki gün sona erdi. Yeni transferlerle tam kadro ile ilk defa çalışan Gençlerbirliği, 10 gün süren kampta Galatasaray ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Galatasaray karşısında ortaya koyduğu futbolla hazırım mesajı veren kırmızı siyahlı takım 4 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da Tuzlaspor karşısında üç puan mücadelesi verecek. Gençlerbirliği ise Spor Toto 1.Lig'de 16 puanla 17. sırada yer alıyor.

Antalya kampını bitirip Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Ankara’da devam ettiren Gençlerbirliği kardeş kulübü ve altyapısına destek verdiği Hacettepe 1945 ile bir hazırlık maçı yaptı. Kırmızı siyahlı takımın tesislerde oynanan hazırlık maçında TFF 3. Lig ekiplerinden Hacettepe 1945'i 2-1 mağlup etti. Kırmızı siyahlıların gollerini Jaime Ayovi ve Hüseyincan Kırıkçı kaydetti. Öte yandan sakatlığı geçen Özgür Çek takıma katılırken, Enes Keskin ve Tiago Rodrigues’in hafif sakatlığı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.