Gençlerbirliği play-off için 3 puan peşinde: Rakip Erzurumspor!

Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği evinde Erzurumspor'u ağırlayacak. Play-off yolunda kritik mücadelelerden birine çıkacak Gençlerbirliğinde tek hedef 3 paun.

Gençlerbirliği play-off için 3 puan peşinde: Rakip Erzurumspor!
Yayınlanma:

Gençlerbirlği Trendyol 1.Lig'de ligi play-off potasında bitirmek için mücadelesini sürdürüyor. Sinan Kaloğlu ve öğrencileri bugün saat 16.00'da Eryaman Stadyumunda play-off için Erzurumspor maçından 3 puan kazanmanın hesaplarını yapıyor.

44 puanla 9. sırada bulunan Gençlerbirliği, play-off potasının 3 puan gerisinde. Ankara temsilcisinin önünde 47 puanlı iki takım bulunuyor. Erzurumspor ise Gençlerbirliği'nin 3 puan gerisinde 10. sırada bulunuyor.

Gençlerbirliği maçı kazanması durumunda averajla Boluspor'u altına alarak 8. sıraya çıkacak. ve play-off potasındaki Bandırmaspor ile puanları eşitleyecek.

Gençlerbirliği Başkanlık koltuğuna Osman Sungur'un gelmesinin ardından çıkış yakalamasının ardından son 2 maçında 1 beraberlik 1 mağlubiyet alarak sadece 1 puan toplayabildi. Bugün Erzurumspor maçının önemi bu alınan sonuçlarla beraber daha da arttı.

Gençlerbirliği-Erzurumspor karşılaşması bugün saat 16.00'da TRT Spor internet sitesinden ve beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.