Gençlerbirliği seri peşinde

Gençlerbirliği yarın akşam deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Oğuzhan Aksu yönetecek.

Gençlerbirliği seri peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği yarın akşam deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Oğuzhan Aksu yönetecek.

TFF 1. Lig 2021-22 Sezonunun 9’uncu haftasını bay geçen Gençlerbirliği 10. haftada yarın akşam deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını İlhan Cavcav Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanın ardından tamamlayarak karayolu ile Kocaeli’ye gitti. Kocaeli Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Oğuzhan Aksu yönetecek. Bütün hazırlıklarını galibiyet üzerine kuran kırmızı siyahlılarda tek hedef deplasmandan üç puanla dönerek çıkışını sürdürmek.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Pazar günü deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, hazırlıklarına bugün Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, top kapma oyunuyla sürdü. Kırmızı siyahlılar, antrenmanın ikinci bölümünde yaptığı dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maçla günü tamamladı. Çift kale maçta futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik direktör Metin Diyadin’in yüzünü güldür.

HAKEM OĞUZHAN AKSU

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF 1. Lig 2021-2022 sezonun onuncu haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın akşam Kocaeli Stadyumu’nda saat 19.00’da Kocaelispor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan mücadeleyi Oğuzhan Aksu yöneteceği açıklandı. Oğuzhan Aksu’nun yardımcılıklarını Kemal Mavi ile Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Maçın dördüncü hakemi Yücel Büyük, gözlemcisi Tayfur Özkan olacak. Bu maçın temsilciliklerini Ahmet Sert, Murat Karakaya ve Özgür Arif Gerçek yapacak.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.