Gençlerbirliği Üzülmek istemiyor

Spor Birinci Ligde zirve mücadelesi veren Gençlerbirliği bu akşam Ankara Eryaman Stadı’nda İzmir temsilcisi Altay’ı konuk edecek.

Gençlerbirliği Üzülmek istemiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Birinci Ligde zirve mücadelesi veren Gençlerbirliği bu akşam Ankara Eryaman Stadı’nda İzmir temsilcisi Altay’ı konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Teknik direktörlüğe İbrahim Üzülmez’i getiren kırmızı siyahlılarda hedef haftayı üç puanla kapatarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Yarın Altay ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yaptığı son antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Isınma koşusu ve el topu ile başlayan antrenman daha sonra beşe iki top kapma oyunu ile devam etti. İkinci bölümde koordinasyon çalışması yapan futbolcular son bölümde yapılan dar alanda çift kale maç ile günü tamamladı. Öte yandan kulüpten yapılan açıklamaya göre İbrahim Üzülmez’in yardımcılıklarını Atilla Gerin, Ümit Şahin, Hakan Yurtvermez ve İlker Kıreker yapacak.

HAKEM ZORBAY KÜÇÜK

İki takım Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında İzmir Atatürk Stadı’nda karşıya gelmişler o mücadeleyi Selçuk Şahin'in golüyle 1-0 kazanan Gençlerbirliği 8'de 8 yapmıştı. Kırmızı siyahlı ekip yarın oynanacak mücadeleyi kazanarak hem galibiyet serisini sürdürmek hem de rakibine rövanşı vermek istemiyor. Saat 19.00’da oynanacak mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Zorbay’ın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Cemal Bingül yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sabit Selvi olacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.