Gençlerbirliği veda etti

Spor Toto Birinci Ligde fırtına gibi esen Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası’na 5’inci turda veda etti. Kırmızı siyahlılar Ankara’da 2-1 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda Hatayspor’a 2-0 yenilerek elendi.

Gençlerbirliği veda etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Ligde fırtına gibi esen Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası’na 5’inci turda veda etti. Kırmızı siyahlılar Ankara’da 2-1 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda Hatayspor’a 2-0 yenilerek elendi. Bu sonucun ardından ev sahibi Hatayspor son 16 takım arasına adını yazdıran ekip oldu.

HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Atilla Karaoğlan, Cemal Alpay ve Cem Özbay hakem üçlüsü yönetti. Maça Emrullah, Halil, Berat, Arnason, Baruffi, Canberk (Metehan Mert dk. 71), Mahmut, Matei (Cengizhan Akgün dk. 75) Rahmetullah, Da Silva ve Bekir (Emre Gündoğdu dk. 46) ilk 11’i ile çıkan Gençlerbirliği ortaya koyduğu mücadele ile hayal kırıklığı yaratırken ligde az forma şansı bulan futbolcuların performansı teknik direktör Erkan Sözeri’yi memnun etmedi. Ev sahibi Hatayspor’a turu getiren golleri 37. dakikada Sinan Kurumuş ve 49. dakikada Caner Hüseyin Bağ’dan geldi.

ALKIŞLANACAK HAREKERET

Hayatspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan beşinci tur maçında Gençlerbirliği’nin Brezilyalı forvet oyuncusu Jailton Paraiba örnek bir davranışa imza attı. Jailton Paraiba, İstiklal Marşımız okunurken diğer futbolcuların aksine yüzün Türk Bayrağı’na döndü. Bu hareketi ile büyük beğeni toplayan Gençlerbirliği'nin forvet oyuncusu Jailton’u takım arkadaşları da tebrik etti. Bu davranış sosyal medya üzerinden paylaşılınca tarafla tarafsız bütün futbolseverlerden büyük takdir topladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.