Gençlerbirliği’nde Mustafa Dalcı dönemi sona erdi

Gençlerbirliği'nde flaş gelişme! Teknik Direktör Mustafa Dalcı ile yollar ayrıldı. Gençlerbirliği Kulübü konuyla alakalı açıklama yaparken, Dalcı'ya emekleri için teşekkür etti.

Gençlerbirliği’nde Mustafa Dalcı dönemi sona erdi
Yayınlanma:

dalci.jpg

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Mustafa Dalcı ile yolların ayrıldığını duyurdu. 14 Kasım 2022 tarihinde göreve getirilen Dalcı yönetimindeki Gençlerbirliği son olarak deplasmanda Manisa Futbol Kulübü’ne 2-1 yenilerek kümde düşme potasından kurtulamamıştı.

Gençlerbirliği Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Gençlerbirliği'mizde teknik direktörlük görevini yürüten Mustafa Dalcı ile yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik direktör Mustafa Dalcı ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Musatafa Dalcı'nın Gençlerbirliği karnesi

dalci-ara.jpg

Gençlerbiriliği’nde 14 Kasım 2022 tarihinde göreve getirilen Mustafa Dalcı, takımıyla çıktığı 16 maçta 3 galibiyet alabildi. Geriye kalan maçlarda 2 beraberlik alan Dalcı, 11 mağlubiyet yaşayarak Gençlerbirliği ile olan birlikteliğini tamamladı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.