Gençlerbirliği'ne TFF Başkanı Büyükekşi'den önemli ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gençlerbirliği Kulübünü ve Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ni ziyaret etti.

Gençlerbirliği'ne TFF Başkanı Büyükekşi'den önemli ziyaret
Yayınlanma:

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Akademi Projesi kapsamında Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştükten sonra açıklamalar yaptı.

Büyükekşi, "Başkanımız, altyapıda yaklaşık 2 bin 500, akademide ise 200 futbolcuları olduğundan bahsetti. Bu, tam istediğimiz şey aslında. Double Pass ile yaptığımız çalışma şu an Süper Lig'de başladı. Ardından 1. lig kulüpleriyle akademi çalışması yapacağız" ifadelerini kullandı.

tffbaskani.jpg

Kulüplerden, akademiler için en az üç saha şartını talep edeceklerini vurgulayan Büyükekşi şöyle konuştu:

"Biz, yeni bir atak yapmak istiyoruz. Tesisleşmeleri kulüplerimize mecburi yaptıracağız. Double Pass ile belli bir müfredat uygulayacağız. Bütün kulüplerimize aynı uygulamayı getirirsek, futbolun kalitesi artacak. Gençlerbirliği, bu işe yıllar önce başladığı için çok güzel bir örnek. Biz de elimizden gelen desteği vereceğiz" açıklamasını yaptı.

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ise ziyareti için Büyükekşi’ye teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Günümüzün futbolu ve hakemlerle ilgili değerlendirmeler yaptık. Kendisine bazı hususları arz ettik. Altyapı tesislerimizi gezeceğiz ve Gençlerbirliği'nin altyapıya ne kadar önem verdiğini arz edeceğiz."

Büyükekşi, bugün ilk olarak MKE Ankaragücü’nü ziyaret ettiklerini söyleyerek, Gençlerbirliği’nin ardından Ankara Keçiörengücü ile başkentin TFF 2. Lig’deki kulüplerine de ziyaretler yapacaklarını belirtti.

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.