Gençler’de gollü antrenman

Gençlerbirliği 2020-2021 Süper Lig hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde sürdürüyor.

Gençler’de gollü antrenman
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği 2020-2021 Süper Lig hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik direktör Mert Nobre yönetimindeki kırmızı siyahlı ekip günü tek antrenmanla geçirirken antrenman sonundaki mini turnuva adeta nefesleri kesti.

ŞIK GOLLER ATTILAR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği günü sabah saatlerinde yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Isınma hareketleri ve dar alanda oyun ile başlayan antrenman son bölümde oynanan mini turnuva ile noktalandı. Birbirinden güzel gollerin atıldığı mini turnuvayı Polomat’ın kurduğu yeşil takım kazandı. Maçın bitimiyle birlikte yeşim takım futbolcularının sevinci görülmeye değerdi. Öte yandan Floyd Ayite ve Mattias Johansson bugün takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.

GEÇMİŞ OLSUN

Öte yandan Gençlerbirliği Spor Kulübü kardeş kulüp MKE Ankaragücü ile ilgili bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, “Ankaragücü'nün bir personelinde COVID-19 testinin pozitif çıktığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. İlgili personele geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” şu ifadelere yer verildi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.