Gençler’de hayal kırıklığı

Bir yılın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Gençlerbirliği ligde oynadığı üç maçtan da puansız ayrılarak hayal kırıklığı yarattı.

Gençler’de hayal kırıklığı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bir yılın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Gençlerbirliği ligde oynadığı üç maçtan da puansız ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. Teknik direktörlüğü daha öncede takımı çalıştırmış olan Mustafa Kaplan’ı getirerek kamp çalışmalarına başlayan ve hazırlık döneminde oynadığı maçlarda büyük beğeni toplayan kırmızı siyahlılar aynı başarıyı ligin ilk üç maçında gösteremedi. Ankara ekibi oynadığı maçın tamamını kaybederek tarihindeki en kötü sezon başlangıçlarından birisine de imza attı.

YENİLGİYLE BAŞLADILAR

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun ilk haftasında Eryaman Stadı’nda Çaykur Rizespor karşısına çıkan Gençlerbirliği baştan sona başa başa bir mücadele verdiği rakibine şanssız şekilde yediği golle 1-0 yenilerek merhaba dedi. Bir sonraki hafta rakip ligin yeni takımlarından Gazişehir Gaziantepspor oldu. Deplasmanda rakibine hiç beklemediği bir skorla 4-1 yenilmiş ve görülen kırmızı kartlar sonrası mücadeleyi dokuz kişi tamamlamak zorunda kalmıştı.

MAĞLUBİYETLER SÜRDÜ

Kırmızı siyahlılar ligin üçüncü haftasında bu kez İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir karşısına çıktı. Ligin şampiyonluk adaylarından Başakşehir karşısında özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu futbolla umut vaat eden kırmızı siyahlılar üstelik devreyi de 1-0 önde kapatmasına karşın ikinci yarıdaki kötü futbolu ve şanssızlığı sonrası sahadan 2-1 mağlup ayrılarak yine puan yüzü göremedi. Bu maçın ardından teknik direktör Mustafa Kaplan’ın istifa edeceği söylentileri çıkmasına karşın yönetim kurulunun tecrübeli teknik adamla şimdilik yola devam etme kararı aldığı söyleniyor.

MUSTAFA KAPLAN UMUTLU

Öte yandan Gençlerbirliği teknik direktörü Mustafa Kaplan son kaybettikleri Medipol Başakşehir maçının ardından yaptığı basın toplantısında gerekirse takımın önünü açarız demesi gazeteciler arasından acaba Kaplan istifa mı ediyor sorunu gündeme getirmişti. Tecrübeli teknik adam daha sonraki açıklamasından “Kırmızı siyahlı yönetim kurulunun kendisine olanının güvenini boşa çıkarmayacaklarını ve milli maçlar nedeniyle lige verilecek olan 15 günlük arayı en iyi şekilde değerlendirecek yeniden çıkışa geçmek istediklerini” söylemişti.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.