Gençler’de yenileme günü

Gençlerbirliği 2 Nisan Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda oynayacağı Manisa Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına yenileme antrenmanı ile devam etti.

Gençler’de yenileme günü
Yayınlanma:

Gençlerbirliği, Spor Toto Birinci Lig’in 29’uncu haftasını Adanaspor’un deprem nedeniyle ligden çekilmesinin ardından bay geçecek. Ligde kalmak için büyük bir mücadele veren kırmızı siyahlı ekip yoğun antrenman temposu ile 2 Nisanda oynayacağı Manisaspor karşılaşmasında 3 puan hedefliyor.

gencler.jpeg

YOĞUN TEMPO VARDI

Cumartesi günü Ankara Keçiörengücü ile 2-2 berabere kalan Gençlerbirliği 2 Nisan Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Manisa Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını yenileme antrenmanı ile sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Dalcı’nın antrenman öncesi saha içerisinde yaptığı kısa değerlendirme toplantısının ardından başkent ekibinin oyuncuları, ısınma koşusuyla çalışmalara başladı. Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenileme koşusundan sonra saha kenarına serili mat üzerinde atletik performans antrenörü nezaretinde blackroll çalışması yaptı.

HAZIRLIKLAR SÜRECEK

Keçiörengücü karşılaşmasında forma şansı bulamayan ve kısa süreli oynayan futbolcular ise koordinasyon çalışmasının ardından saha içerisine kurulu parkurlarda pas ve şut organizasyonlarında bulundu. Antrenmanın ikinci bölümünde dar alanda pas çalışması yapan kırmızı-siyahlı ekip, yarı sahada çift kale maça geçti. Çalışmalar MAS (Maksimum Aerobik Hız) koşusuyla son buldu. Diğer yandan tedavisi devam eden Tiago Rodrigues ise takımdan ayrı, sağlık ekibi gözetiminde bireysel antrenman yaptı. Kırmızı siyahlı ekip Manisaspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.