Gençler’e Afrikalı panter

Bir yıl aranın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Gençlerbirliği’nde yeni dönem çalışmaları başlıyor.

Gençler’e Afrikalı panter
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bir yıl aranın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Gençlerbirliği’nde yeni dönem çalışmaları başlıyor. Takımın başına Mustafa Kaplan’ı getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız veren kırmızı siyahlı ekip Fransa’nın St. Ettiene’in takımından sol bek Pierre Yves Nicolas Polomat, Hatayspor’dan Gine’li Sadio Diallo ve son olarak ülkemizde Çaykur Rizespor forması giyen Senegalli kaleci Abdoulaye Diallo’yu renklerine katarak yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

genclerbirligi-11-025.jpg

KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU

Öte yandan Gençlerbirliği’nin 2019-2020 sezonu öncesi kamp programı belli oldu. Dün Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yeni sezonu açan futbolcular 7 Temmuza kadar Ankara’da kamp yaptıktan sonra iki etaplı bir kamp programı geçirecek. Kırmızı siyahlılar ilk etap kampını 7-19 Temmuz tarihleri arasında 11 gün Erzurum’da yapacak. Erzurum kampının ardından iki gün izin yapacak olan futbolcular daha sonra 21 ile 31 Temmuz arasında bir kamp daha yapacak. Bu kampın detayları daha sonra kulüp tarafından duyurulacak.

DİALLO GENÇLER’DE

2019-2020 Sezonu ince transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği Senegalli kaleci Abdoulaye Diallo ile anlaşmaya vardı. Ülkemizde daha önce Çaykur Rizespor forması da giyen Diallo, son olarak Fransa Ligue 1 takımlarından Rennes’in kalesini korumuştu. 1992 doğumlu 1.91 boyundaki kaleci şu anda ülke milli takımı Senegal ile Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele ediyor. İki yıllık sözleşme imzalanan tecrübeli kaleci Afrika Uluslar Kupası’nın ardından kırmızı siyahlı ekibin Ankara’da yaptığı hazırlık kampına katılacak.

TESTTEN GEÇTİLER

Gençlerbirliği’nin takımın başına getirdiği teknik direktör Mustafa Kaplan ve ekibi Acıbadem Ankara Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan Kaplan ve ekibi, ortopedi, iç hastalıkları, göz kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı. Sağlık testleri ile ilgili sonuçlar önümüzdeki günlerde açıklanacak. Şuana kadar yapılan testlerde herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı belirtildi.

genclerbirligi-12-001.jpg

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.