Gitti Nobre, geldi Kaplan

Gençlerbirliği, Mert Nobre’nin görevden ayrılmasının ardından Fenerbahçe maçı hazırlıklarını eski teknik direktörü Mustafa Kaplan yönetiminde sürdürüyor.

Gitti Nobre, geldi Kaplan
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği, Mert Nobre’nin görevden ayrılmasının ardından Fenerbahçe maçı hazırlıklarını eski teknik direktörü Mustafa Kaplan yönetiminde sürdürüyor.

Süper Lig’in geride kalan 8’inci haftasının ardından teknik direktör kıyımı erken başladı. Sezona büyük umutlarla başlayan birçok takım aldıkları kötü sonuçlar sonrası teknik direktörleri ile yollarını ayırmaya başladı. İşte bu takımlardan birisi de Başkent temsilcisi Gençlerbirliği oldu. Kırmızı siyahlılar büyük umutlarla takımın başına getirdiği eski futbolcusu Mert Nobre ile yollarını ayırdı.

genclerbirliği1.png

TEK GALİBİYET ALDI

Gençlerbirliği, ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Mert Nobre yönetiminde çıktığı 7 maçta 1 galibiyet elde ederken, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kırmızı siyahlılar bu sürede tek galibiyetini deplasmanda Beşiktaş karşında 1-0’lık sonuçla almıştı. Beşiktaş maçından bu yana üç puana hasret olan kırmızı siyahlılar bu sonucun ardından teknik direktör değişikliğine gitti.

BAŞAKŞEHİR’E YENİLDİ

Kırmızı siyahlılar ligin açılış maçında deplasmanda Antalyaspor’a 2-0 yenildikten sonra bir sonraki hafta sahasında İttifak Holding Konyaspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Başkent ekibi bir sonraki hafta Beşiktaş’ı deplasmanda 1-0 yenmiş ardından kendi sahasında Yukatel Denizlispor’a 2-1 yenildikten sonra sırasıyla Yeni Malatyaspor’a 2-1 yenilmiş, sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldıktan sonra son maçında ise deplasmanda Medipol Başakşehir’e 2-1 yenilmekten kurtulamamıştı.

AÇIKLAMA KULÜPTEN

Mert Nobre ile yolların ayrılmasının ardından kulüpte yapılan açıklamada, “Sezon başından bu yana teknik direktörlüğümüzü yapan Mert Nobre ile yollarımızı ayırdık. Futbolculuk kariyerine kulübümüzde nokta koyan, ilk teknik direktörlük deneyimini de kulübümüzde yaşayan Mert Nobre'ye kattığı değer ve emekleri için teşekkür ederiz” denildi. Açıklamada, “Türk futboluna genç futbolcuların yanı sıra teknik direktörler de kazandırıyoruz. Mert Nobre'nin de bu isimlerin arasında yer almasından ayrıca mutluyuz. Kendisine ve ekibine başarı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 9. haftasında sahasındaFenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mert Nobre ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör belli oluncaya kadar takımı eski teknik direktörlerinden Mustafa Kaplan çalıştıracak. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Başkent ekibi Mustafa Kaplan yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Kırmızı-siyahlılar, günü tek antrenmanla geçirdi. İlhan Cavcav Tesisleri'nde Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman son bölümde yapılan çift kale maçla tamamlandı.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.