Gölbaşı gol yağdırdı

Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmayı amaçlayan Gölbaşı Belediyespor alt yapısı arı gibi çalışıyor.

Gölbaşı gol yağdırdı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmayı amaçlayan Gölbaşı Belediyespor alt yapısı arı gibi çalışıyor. Yeşil beyazlı takımın U11 Takımı Minikler Ligi’nde Adaletspor’a birbirinden güzel 12 gol atarak adeta şov yaparak iddialı olduğunu ortaya koydu. Zayıf rakibi karşısında zorlanmaya yeşil beyazlı minikler futbolcular maçın ardından zaferlerinin aileleri ile paylaştı.

İLK YARIDA 5 GOL

Ankara 19 Mayıs 1 Nolu Dış Sahada karşı karşıya gelen iki Gölbaşı Belediyespor ile Adaletspor U11 takımlarının mücadelesinde baştan sona Gölbaşı’nın üstünlüğü vardı. Zayıf rakibi karşısında ilk yarıda beş gol atan yeşil beyazlılar ikinci yarıda da bulduğu 7 golle rakibine sahayı dar ederek mücadeleden 12-0 galip ayrıldı.

AİLELER ÇOK MUTLU

Gölbaşı Belediyespor takımının gollerini Alp Albut (3), Efe Kutlusaman (3), Ahmetcan Önal (2), Mehmetcan Önal (1), Muhammet Çağrı Akbaş (2) ve Kubilay Yollu (1) Kaydetti. Ortaya koydukları güzel futbol ve bol gollü galibiyet sonrası çocuklarını izlemeye gelen aileler mutlu ve gururlu olduklarını ve çocuklarının ileride iyi bir futbolcu olmasını istediklerini ifade ettiler. Bizde Anadolu Gazetesi olarak minik futbolcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.