Gölbaşı liderliğini korudu

Gölbaşı Belediyespor U-19 Takımı ligin dördüncü haftasında Pursaklar Belediyespor U-19 Takımını 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Gölbaşı liderliğini korudu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gölbaşı Belediyespor U-19 Takımı ligin dördüncü haftasında Pursaklar Belediyespor U-19 Takımını 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Gölbaşı’na galibiyeti getiren goller 28. Dakikada Alperen Yazar, 59. Dakikada Hacı Adanur ve 78. dakikada Semih Tan’dan geldi. Gölbaşı bu sonucun ardından puanını 12’ye çıkarıp yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

İLK YARI 1-0 BİTTİ

İki Ankara takımının zevkli mücadelesinde çekişme ve heyecan vardı. Konuk Gölbaşı Belediyespor ilk yarda pozisyon zenginliği yaşarken aynı zamanda çok gol kaçırdı. Rakibine göre daha iyi bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar girdiği birçok pozisyondan yararlanamadı. Maçın 28’inci dakikasında gelişen Gölbaşı atağında Alperen yazar kaleciden dönen topu filelere gönderip takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

DÖRT GOL BİRDEN

İkinci yarıda iki takımda orta sahada oyun kurmaya çalıştılar. Top tekniği yüksek olan Gölbaşı Belediyespor 59. dakikada Hacı Adanur mükemmel vuruşuyla durumu 2-0 Yaptı. Maçın 78. dakikasında Pursaklar defansının arkasına uzun topla sarkan Barış Kaymağın sağ kanattan götürdüğü topu güzel bir pasla alda at dercesine Semih Tan’ın önüne yuvarladı. Bu oyuncunun güzel bir vuruşla rakip filelere gidince durum 3-0’a geldi. Maçın 80. Pursaklar Belediyespor Gölbaşı savunmasının hatasını iyi değerlendirip durumu 3-1 yaptı. Öte yandan maçın 70. dakikasında Gölbaşı Belediyespor’dan Gökhan Yüksel Kırmızı kart gördü. Maç 3-1 Gölbaşı Belediyespor’un galibiyetiyle sona erdi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.