Gölbaşılı gençlerin adresi 

Gölbaşı Gençlik Merkezi Müdürlüğü gençlerimiz ile düzenli olarak her hafta birbirinden farklı sosyal etkinliklerle aralıksız sürüyor.

Gölbaşılı gençlerin adresi 
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gölbaşı Gençlik Merkezi Müdürlüğü gençler ile düzenli olarak her hafta sosyal etkinliklere devam ediyor. Gençlik Merkezleri; gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak, gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek amacıyla sanatsal, sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetler ile tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve spor faaliyetlerini ücretsiz düzenleyerek gençlerin ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler üreten merkezlerdir.

golbasi-11-002.jpg

HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ

Gölbaşı Gençlik Merkezi Müdürlüğü gençlerimiz ile düzenli olarak her hafta birbirinden farklı sosyal etkinliklerle aralıksız sürüyor. Merkezlerdeki programlar her yaştan gence hitap ederken programlara katılan gençler Gölbaşı’nda yaşayan bütün gençleri beklediklerini ve buradaki ortamın tam bir aile ortamı olduğunu ifade ettiler. Merkezlerde Salı günleri 17:00/20:00 saatleri arası müzik dinletisi, Çarşamba günleri 14:00/17:00 saatleri arası Gölbaşı Belediyesi Spor tesisleri halı sahada futbol oynanması ve Cumartesi günleri 15:00/18:00 saatleri arası Eymir gölü çevresinde bisiklet turu düzenleniyor.

golbasi-12.jpg

TEŞEKKÜR EDERİZ

Merkezlere gelerek keyifli vakit geçiren ve sosyal anlamda kaynaşmanın en güzel örneklerini veren gençler bu güzel merkezleri açan ve gençleri kahvehane köşelerinden kurtaran başta Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgehan’a,  Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a ve Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Özüdoğru’ya teşekkür ederiz. Bizlere bu güzel imkanları ve olanakları sundukları için minnettarız. Bizler zamanımızı en iyi şekilde değerlendirip hayatı daha güzel yaşıyoruz ve arkadaşlık ilişkilerimizi daha iyi yaşama imkanı buluyoruz ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.