Gören: Güçlü bir rakibe yenildik

Türk Telekom Başantrenörü Burak Gören 75-59 kaybettikleri Fenerbahçe Beko maçının ardından basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gören: Güçlü bir rakibe yenildik
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gören, “Evimizde Galatasaray maçından sonra ikinci evimizdeki maçımızı Fenerbahçe Beko ile oynadık. Bildiğiniz gibi lige çok sıkıntılı bir fikstür ile başlıyoruz. Ligde ikide iki başlamamızdan dolayı takımımızda bir moral ve özgüven vardı. Bu maça gelirken rakibimizin çok güçlü bir takım olduğunu bilmemize rağmen bu maçı kazanmak için bütün hafta oyuncuları ve biz çok gayret gösterdik, gerekli hazırlıkları yaptık.

YENİ BİR TAKIMIZ

Ancak yeni takım olmamızın verdiği sonuçlardan bir tanesi olarak istikrarlı olarak oynamak istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Çok kesik kesik bölümlerle iyi basketbol oynadık. Bunu Fenerbahçe gibi bir takıma karşı uzun süreli gösteremediğiniz sürece kazanmak şansınız kalmıyor. Belirli dönemlerde çok sıkıştırmamıza rağmen iyi oynadığımız dönemleri dakika olarak yükseltemedik. Üçüncü periyodun sonuna doğru üç sayıya kadar düşen fark ile yakın temasta takip ettik. Ancak burada Fenerbahçe hem tecrübesini ve kalitesini hem de potansiyelini kullanarak maçı kazandı. Kendilerini tebrik ediyor, Euroleagu’de başarılar diliyorum. Kendi adımıza da hem bireysel hem de takımsal kapasitemizi artırarak mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.