Halkank ertelemedi: 1-3

Başkent ekibi Halkbank AXA Sigorta Efeler Liginde 8.haftanın erteleme maçında deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta Tokat Belediye Plevne’ye 3-1 mağlup ederek galibiyet sayısını 10’a, puanını da 33’e çıkarttı.

Halkank ertelemedi: 1-3
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent ekibi Halkbank AXA Sigorta Efeler Liginde 8.haftanın erteleme maçında deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta Tokat Belediye Plevne’ye 3-1 mağlup ederek galibiyet sayısını 10’a, puanını da 33’e çıkarttı. Ligin çeşitli haftalarında koronavirüs salgını nedeniyle takımlarda pozitif çıkan vakalar sonrası ertelenen üç maç oynandı.

HERNANDEZ YILDIZLAŞTI

Bu maçların üçü de 3-2’lik sonuçla sona ererken, Tokat Belediye ile Halkbank arasındaki mücadele 31 sona erdi. Halkbank’ta 22 sayı kaydeden Fernando Hernandez, karşılaşmanın da en çok sayı katkısı yapan oyuncusu oldu. Halkbank, ikinci yarının ilk maçında Afyon Belediye YÜNTAŞ’a konuk olacak. Karşılaşma 22 Kasım saat 15:00’te başlayacak.

BÜYÜK ÇEKİŞME

Tokat Gaziosman Paşa Üniversitesi Spor Salonu’na oynanan ve 2 saat üç dakika süren mücadeleyi Ozan Sarıkaya ve Ahmet Oğuz Ünal hakem ikilisi yönetti. İlk sete fırtına gibi giren Halkbank Fernando Hernandez ile etkili servisler atıp etkili hücumlarla 27 dakika süren bu seti 18-25 alarak 0-1 öne geçti. 35 dakika süren ikinci sete Tokat Belediye Plevne iyi başladı. Savunmada ve hücumda etkili bir performans ortaya koyan ev sahibi bu seti 25-23 alarak durumu 1-1’e getirdi.

ZORLANMADAN KAZANDI

Üçüncü sette yeniden oyuna ağırlığını koyan Halkbank 28 dakika süren bu seti 20-25 alarak 2-1 öne geçti. Dördüncü sette de Başkent ekibinin üstünlüğü vardı. Oyundan düşen Tokat karşısında etkili servis atıp Hernandez ile etkili hücumlar geliştiren Halkbank 33 dakika süren seti 22-25 alarak maçtan 1-3 galip ayrılarak haftayı üçpuanla kapattı.

SALON: Gaziosman Paşa Ün.-Tokat:

HAKEMLER: Ozan Sarıkaya, Ahmet Oğuz Ünal

TOKAT BELEDİYE PLEVNE: Furkan Aydın, Matthew West, Jonas Kwalen, Cansın Hacıbekiroğlu, Silva Graciano, Abdullah Çam (Semih Çelik, Halil Dolaşık, Yusuf Özdemir, Atakan Topal)

HALKBANK ANKARA: Alexander Berger, Faik Samed Güneş, Fernando Hernandez, Gökhan Gökgöz, Oğuzhan Karasu, Brett Walsh (Volkan Döne, Caner Ergül, Fatih Eren Uğur, Efe Bayram)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.