Halkbank kısa kesti

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Ankara’yı temsil eden üç takımımızdan birisi olan Halkbank yeni sezon öncesi hazırlıklar maçları ile sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Halkbank kısa kesti
Yayınlanma:
Güncelleme:

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Ankara’yı temsil eden üç takımımızdan birisi olan Halkbank yeni sezon öncesi hazırlıklar maçları ile sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Mavi beyazlılar yoğun antrenman temposunun dışında Ankara’da kamp yapan takımlarla hazırlık maçları yaparak yeni sezondaki gücünü göstermek istiyor.

KOLAY GALİBİYETU

2020-2021 sezonu için yapılan hazırlıklar devam ederken, takımlar hazırlık maçları ile son durumlarını test ediyorlar. Bu kapsamda ikinci hazırlık müsabakasını yapan Halkbank, Ankara’da Sorgun Belediyespor’u ağırladı. Baştan sona Başkent ekibinin üstünlüğü altında geçen mücadelesi 25-14, 25-21 ve 26-24’lük setlerle 3-0 kazanan Halkbank, ikinci hazırlık maçından ikinci galibiyetini ayrılmış oldu. Karşılaşmanın başından sonuna üstün bir oyun ortaya koyan gerek servislerde gerekse savunmada muhteşem bir oyun ortaya koyan mavi beyazlılar hücumda da etkili olunca kolay bir galibiyetle parkeden ayrılmış oldu.

HERNANDEZ EN SKORER

Öte yandan karşılaşmada Halkbank’tan Fernando Hernandez 15 sayı ile en skorer oyuncu oldu. Mavi beyazlılarda Efe Bayram ve Alexander Berger 12, Oğuzhan Karasu 5, Faik Samed Güneş 4, Fatih Eren Uğur 3, Brett Walsh 2 ve Aslan Ekşi 1 sayı kaydetti. Konuk Sorgun ekibinde ise yeni transfer Danilo Pavlovic 14, Lazar Cirovic 8, Rolando Ceheda 7 sayılık katkı ile oynadılar. İki takım hazırlıklar kapsamında bir kez daha karşı karşıya gelecek.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.