Halkbank kredi vermedi

Halkbank, AXA Sigorta Kupa Volley grup erteleme maçında Sorgun Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek grubunu birinci olarak bitirip play-off turuna yükseldi.

Halkbank kredi vermedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Halkbank, AXA Sigorta Kupa Volley grup erteleme maçında Sorgun Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek grubunu birinci olarak bitirip play-off turuna yükseldi. TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanan bir saat 46 dakika süren mücadeleyi Koray Yılmazgil, Meryem Tekol hakem ikilisi yönetti. Dördüncü set dışında çekişme yaşanmazken Halkbak aldığı kolay galibiyetle yoluna devam etti.

İlk sete Halkbank hem savunmada hem de hücumda oldukça etkili başladı. Fernando Hernandez ile etkili hücumlar geliştiren Başkent ekibi bu seti 25-18 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette bu kez Sorgun Belediyespor üstünlüğü vardı. Konuk ekip Lazar Cirovic ile köşe hücumlarında yüksek yüzdeyle top öldürünce bu seti 22-25 alarak setlerde 1-1 eşitliği sağladı.

Üçüncü sette yeniden oyunda üstünlüğü ele alan Halkbank gerek savunmada gerekse hücumda kusursuza yakın bir performans ortaya koyup etkili servislerle seti 25-17 alarak 2-1 öne geçti. Dördüncü set büyük çekişmeye sahne oldu. Setin son bölümüne kadar iki takımda birbirine üstünlük kuramazken set sonunda daha az hata yapan Halkbank bu seti 25-23 alarak maçtan 3-1 galip ayrılmasını bildi.  Yorgun Milano yolculuğunun ertesi günü, dinlenme ve idman yapma şansı bulamadan bu çıkan Alexander Berger 18 sayı ile oynadı. Ediz Kaan ve Faik Samed 9’ar sayılık katkı yaptı.

SALON: TVF Başkent

HAKEMLER: Koray Yılmazgil, Meryem Tekol

HALKBANK: Efe Bayram, Hakkı Çapkınoğlu, Aslan Ekşi, Alexander Berger, Oğuzhan Karasu, Fernando Hernandez (Volkan Döne, Caner Ergül, Ediz Kaan Fıkıncıoğlu, Brett Walsh, Fatih Eren Uğur, Gökhan Gökgöz)

SORGUN BELEDİYE: Çağlar Aksoy, Lazar Cirovic, Yiğit Yıldız, Burhan Zorluer, Gürkan Uz, Berkant Hızarcı (Mesut Akman, Umut Demir, Samet Baltacı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.