Halkbank sonunu getiremedi

Halkbank büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan maçta Fenerbahçe HDI Sigorta’ya beş set süren zorlu maçta tie-break setinde yenilerek haftayı bir puanla kapattı.

Halkbank sonunu getiremedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Halkbank büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan maçta Fenerbahçe HDI Sigorta’ya beş set süren zorlu maçta tie-break setinde yenilerek haftayı bir puanla kapattı. AXA Sigorta Efeler Liginde, iki şampiyon adayını karşı karşıya getiren karşılaşmayı Fenerbahçe HDI Sigorta 3-2 Fenerbahçe kazandı. Halkbank, kazandığı 1 puanla, puanını 16’ya çıkarıp ligde ikinci sıradaki yerini korudu. TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanan iki saat 15 dakika süren mücadeleyi Zeki Bocutcu ve Erkan Sarı hakem ikilisi yönetti.

BÜYÜK ÇEKİŞME VARDI

Büyük çekişmeye ve heyecanı sahne olan aynı zamanda seyir zevki yüksek bir karşılaşmada iki takımın ortaya koyduğu mücadele büyük beğeni topladı. Televizyonları başındaki voleybolseverler keyifli bir maç izledi. İki takımın silahları voleybol adına müthiş hareketler sergiledi. Halkbank, bu sezon ilk kez beş setlik bir mücadele tamamladı, bu sayı Fenerbahçe için üç. Karşılaşmanın en skorer oyuncuları, takımların Kübalı oyuncularıydı. Halkbank’tan Hernandez 22, Fenerbahçe’den Hidalgo 20 sayı kaydetmeyi başardılar.

HİDALGO ETKİLİ OLDU

İlk sette iyi servis atan ve iyi hücum eden bu Fenerbahçe bu seti 17-25 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette bu kez Halkbank üstünlüğü vardı ve Başkent ekibi set sonunda hem serviste hem hücumda hata yapmayınca bu seti 25-23 alarak durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü sette yine konuk Fenerbahçe’nin üstünlüğü vardı. Sarı lacivertli ekip Salvador Hidalgo’nun etkili oyunu ile seti 17-25 alarak 1-2 öne geçti.

HERNANDEZ YETMEDİ

Dördüncü sette Fernando Hernandez ile etkili servisler atan etkili köşe hücumları geliştiren Halkbank bu seti 25-19 alarak durumu 2-2’ye getirdi. Tie-break seti Fenerbahçe üstünlüğü altında geçerken etkili servis atan sarı lacivertliler 11-15 alarak maçı 2-3 kazanıp haftayı iki puanla kapattı. Öte yandan Fenerbahçeli oyunculardan Ulaş Kıyak, Emre Batur, Metin Toy, Hasan Yeşilbudak, önceki yıllarda Halkbank forması da terleten oyuncular olarak sahada yer aldılar. Halkbank’tan Oğuzhan Karasu da geçtiğimiz yıl Fenerbahçe kadrosundaydı.

SALON: TVF Başkent

HAKEMLER: Zeki Bocutcu, Erkan Sarı

HALKBANK ANKARA: Alexander Berger, Faik Samed Güneş, Fernando Hernandez, Efe Bayram, Oğuzhan Karasu, Brett Walsh, (Caner Ergül, Volkan Döne, Gökhan Gökgöz, Aslan EKşi)

FENERBAHÇE HDI SİGORTA: Nicholas Hoag, Emre Batur, Metin Toy, Salvador Hidalgo, Graham Vigrass, Ulaş Kıyak (Hasan Yeşilbudak, Ahmet Karataş, Caner Pekşen, İzzet Ünver, Hasan Sıkar, Kelvin Arinze)

SETLER: 17-25, 25-23, 20-25, 25-19, 11-15

SÜRE: 2.15 (26, 30, 31, 29, 20)

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.