Halkbank üç puanla dönüyor

AXA Sigorta Efeler Ligi’nin geride kalan üçüncü haftasının zorlu mücadelesinde Bursa’da oynanan karşılaşmada Halkbank, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Halkbank üç puanla dönüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’na oynanan ve 1 saat 33 dakika süren mücadeleyi Bülent Bozkurt ve Ali İhsan Gözü hakem ikilisi yönetti. Baştan sona Başkent temsilcisinin üstünlüğü altında geçen mücadeleyi 3-0 kazanan mavi beyazlılar bu sezon ilk galibiyetini aldı.

HALKBANK ZORLANMADI

Ligde ilk iki maçını kaybeden Halkbank üçüncü maçında Bursa deplasmanında Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü karşısına çıktı. Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Bursa ilk teknik molaya 12-5 önde germesine karşın mola dönüşü toparlanan Halkbank rakibini yakalayıp d urumu 17-17’ye getirdi. Rakibine bloklarda üstünlük kuran Başkent ekibi yüksek yüzdeli servis atıp top öldürüp rakibine defans, manşet ve blokta rakibine üstünlük kurdu. Setin sonunda 21-20 öne geçen Halkbank bu seti 22-25 alarak 1-0 öne geçti.

KOLAY GALİBİYET

Halkbank bu kez ikinci sete iyi başlayan ekip oldu ve oyun üstünlüğünü eline alıp ilk teknik molaya 12-7 önde geçti. Mola dönüşü kolay sayılar bulmaya devam eden mavi beyazlılar savunmada da hata yapmayınca bu seti 16-25 alarak durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sette etkili bloklarla rakibini oyundan düşüren Halkbank file önünde etkili oyunun sürdürüp iyi savunma yapınca bu seti 18-25 maçı da 3-0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini alıp puanını 3’e yükselterek ligde 8’inci sıraya çıktı. Öte yandan bu maçta etkili servisler kullanan Halkbank’ta Metin Toy 105, Gökhan Gökgöz de saatte 103 kilometre hıza ulaştı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.