Halkbank yarı finalde

Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de çeyrek final maçları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlarla devam ediyor. Ankara’da oynanan Kupa Voley çeyrek final karşılaşmasında Tokat Belediye Plevne’yi 3-0 mağlup eden Halkbank, yarı finale yükseldi.

Halkbank yarı finalde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de çeyrek final maçları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlarla devam ediyor. Ankara’da oynanan Kupa Voley çeyrek final karşılaşmasında Tokat Belediye Plevne’yi 3-0 mağlup eden Halkbank, yarı finale yükseldi. Başkent temsilcisi, yarı finalde İzmir temsilcsi Arkas Spor’la karşı karşıya gelecek. Halkbank’tan Gökhan Gökgöz, 18 sayıyla müsabakanın en skorer oyuncusu oldu.

TVF Başkent Voleybol Spor Salonu’nda oynanan bir saat sekiz dakika süren mücadeleyi Koray Yılmazgil ve Ayşim Erginay hakem ikilisi yönetti. Türk oyunculardan kurulu zayıf rakibi karşısında zorlanmayan Halkbank ilk sete fırtına gibi girip hem savunmada hem hücumda etkili bir performans ortaya koyarak ilk seti 11 sayı farkla 25-14 alarak 1-0 öne geçti.

İkinci ve üçüncü sette de yine Halkbank üstünlüğü vardı. Başkent ekibi ikinci sette oyun ciddiyetini elden bırakmayıp bu seti de yine onbir sayı farkla tıpkı ilk set gibi 25-14 alıp 2-0 öne geçti. Üçüncü sette oyundan iyice düşen Tokat Belediye Plevsenspor bir varlık gösteremedi ve bu seti de Halkbank oniki sayı farkla 25-13 alarak parkeden 3-0 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

SALON: TVF Başkent

HAKEMLER: Koray Yılmazgil, Ayşim Erginay

HALKBANK ANKARA: Aslan Ekşi, Gökhan Gökgöz, Oğuzhan Karasu, Fernando Hernandez, Efe Bayram, Fatih Eren Uğur (Volkan Döne, Caner Ergül, Brett Walsh, Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Murat Karakaya, Brett Walsh)

TOKAT BELEDİYE PLEVNE: Furkan Aydın, Halil Dolaşık, Hasan Mermer, Atakan Topal, Yusuf Özdemir, Taha Erdem (Özgür Türkmen)

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.