Halkbank zor virajda

CEV Voleybol Şampiyonlar Ligindeki 4. maçına çıkacak Halkbank ANKARA, yarın (30 Ocak, Çarşamba) Ankara’da United Volleys FRANKFURT’u ağırlayacak. Halkbank Zorlu virajı geçerse gruptan çıkma şansını yakalayacak

Halkbank zor virajda
Yayınlanma:
Güncelleme:

CEV Voleybol Şampiyonlar Ligindeki 4. maçına çıkacak Halkbank ANKARA, yarın (30 Ocak, Çarşamba) Ankara’da United Volleys FRANKFURT’u ağırlayacak. Başkent Voleybol Salonunda oynanacak karşılaşma saat 17:30’da start alacak. Müsabakayı Zsolt Mezöffy (Macaristan) ve Aleksandar Petrovic (Sırbistan) hakem ikilisi yönetecek. A Grubunda bir üst tura çıkmak için mücadele eden iki takımın Almanya’daki ilk maçını konuk ekip 3-0 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Halkbank ANKARA 4, konuk takım ise 2. sırada bulunuyor. Başkent ekibinin tura tutunması için bu sınavdan üç puanla ayrılması gerekiyor.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Mavililer, evinde oynayacağı son maç olan United Volleys FRANKFURT’u puansız göndererek geleceğe umutla bakmak istiyor. Takımın pasör çaprazı Drazen Luburic gruptan çıkma adına umutlarını taze tuttuklarını açıkladı. Luburic şunları söyledi, “Tüm arkadaşlarım gibi, ben de takımın toplam performansını yükseltmek için elimden geleni yapacağım. Frankfurt maçına konsantre oldum. Yarın taraftarımızın önünde herkesin harika performans göstermesi için dua ediyorum” dedi.

POTANSİYELİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK

İlk maçta potansiyellerini kesinlikle sahaya yansıtamadıklarına işaret eden Luburic, rakiplerinin kendilerinden çok daha iyi oynadığını ancak Ankara’da buna asla izin vermeyeceklerini, evlerinde daha iyi bir iş çıkaracaklarına inandığını dile getirdi.Frankfurt karşılaşmasından sonra iki deplasman maçı oynayacaklarını hatırlatan Luburic, “Bazı mucizeler hiç ummadığınız anda gelişir. Frankfurt ve sonraki iki mücadeleden istediğimiz puanı alırsak -ki, alabilecek güçteyiz- bir üst tura adımızı yazdırma şansımız olabilir. Burada seyirciye çok ihtiyacımız olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

ERGİN KAYA’DAN MORAL ZİYARETİ

CEV Şampiyonlar Liginde önemli bir maça çıkacak Halkbank’ta Kulüp Başkan Yardımcısı Ergin Kaya, takıma moral ziyaretinde bulundu, teknik heyet ve oyunculara başarılar dileyip, kendilerine inandıklarını söyledi. Halkbank olarak iyi bir kadro oluşturulduğunu ifade eden Kaya, “Yetenekli, inançlı bir kadromuz var. Teknik heyetle oyuncularla güçlü bir takım olduğumuzu söylemek yanlış olmaz. Biz size inanıyoruz. Hangi maç olursa olsun, sahada kazanmak için elinizden geleni yapacağınızdan kuşkumuz yok” dedi. Halkbank formasının ağır bir forma olduğunun altını çizen Kaya, “Bu formanın vakarına uygun şekilde hareket etmenizi istiyorum. Zaten bugüne kadar öyle oldu. Biz centilmence mücadele edip mutlu sona ulaşacağınıza inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.