Halkbank’a yan bakılmıyor

2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde 8. hafta karşılaşmaları sona erdi. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren son iki yılın şampiyonu Halkbank İstanbul deplasmanından 3 puanla dönerek liderlik koltuğuna oturdu.

Halkbank’a yan bakılmıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde 8. hafta karşılaşmaları sona erdi. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren son iki yılın şampiyonu Halkbank İstanbul deplasmanından 3 puanla dönerek liderlik koltuğuna oturdu. Türkoğlu Spor Salonu’nda oynanan Yavuz Akdemir ve Metin Korkut hakem ikilisinin yönettiği ve büyük mücadeleye sahne olan maç 2 saat 2 dakika sürdü. Mavi beyazlılar maçın setlerini 26-24, 25-22, 20-25 ve 23-25 alarak 3-1 galip ayrılarak liderliğini devam ettirdi.

BÜYÜK ÇEKİŞME

Halkbank liderlik yolunda önemli engeli daha aştı. Ligin 8. haftasının önemli maçında büyük çekişmeye sahne oldu. Setin skorunu hatalar belirledi. Özellikle üç sayı önde iken yaptığı basit hatalar Halkbank’a seti 26-24’le kaybettirdi 1-0. İkinci setin ilk bölümünde Halkbank etkili servisler kullanıp farkı da dört sayıya kadar çıkardı. Setin kalan kısmanda kaliteyi biraz yükselten Halkbank 25-22’lik set skoruyla beraberliği yakalayıp durumu 1-1’e getirdi.

BLOKLAR GEÇİT VERMEDİ

Üçüncü sette Halkbank’ın savunmada yaptığı hatalara pasör Baranowicz’de katılınca ilk teknik molaya ev sahibi 12-9 önde girdi. Burutay’ın servisinde toparlanan Halkbank, bloklarını da düzeltip 17-15 öne geçinde Belediye molası geldi. Maçın İBB adına kopma anlarında Luburic’in attığı 3 servis konuk takıma oyunda ve skorda üstünlüğü getirdi. Sonuç olarak Burutay, Luburic ve Sket’in servisleri seti 25-20 ile Halkbank’a getirdi: 1-2. Dördüncü sette Halkbank kimi zaman servis, kimi zaman blok, kimi zaman atakta iyiydi. Manşet de gelince, Hakkı’nın smacı 25-23’le seti, 3-1’le de maçı Halkbank’a getirdi.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.