Halkbank’ın yüzü gülmüyor

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 10. haftası oynanan Bursa Büyükşehir Belediye ile Sorgun Belediyesi arasında oynanan maçla sona erdi.

Halkbank’ın yüzü gülmüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bursa TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan haftanın kapanış mücadelesini 35-33, 25-23 ve 25-19‘luk setlerle 3-0 ev sahibi Bursa Büyükşehir Belediye kazandı.

İLK SET ARKAS’IN

Efeler Ligi 10.hafta mücadelesinde Başkent temsilcisi Halkbank evinde Arkas Spor’a 3-0 mağlup oldu. TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanan bir saat 22 dakika süren mücadeleyi Zeki Bocutcu ve Erkan Sarı hakem ikilisi yönetti. Zorlu ve yoğun bir maç temposu içinde bulunan Halkbank karşılaşmaya iyi başladı. Dengeli oynanan ilk sette takımlar inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Gayretlerine rağmen basit hatalar yapan başkent ekibi 22-25’lik sonuçla seti rakibine verdi: 0-1. Bu sette özellikle file önünde basit hatalar yapan Halkbank seti kaybetmekten kurtulamadı.

SONUNU GETİREMEDİ

Üçüncü sete iyi başlayan Halkbank iyi başlasa da set sonunda yaptığı hatalarla seti adeta rakibine hediye etti. Başkent ekibi ikinci sette de bloklar ve blokautlarla sayılar buldu. Buna karşılık avantaj topları değerlendirmede başarılı değildi. Aradaki üç sayılık farkı koruyamayan başkentliler setten 25-23 geride ayrıldı: 0-2. Halkbank üçüncü sette atak ve defansta istediği oyunu sergileyemedi. Oyunda dengeyi kuramayan mavi beyazlılar tüm gayretine rağmen seti 17-25, karşılaşmayı da 3-0 kaybedip parkeden puansız ayrıldı. Son sette oyundan iyice düşen Halkbank savunmada aksayınca güçlü rakibine direnemedi.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.