Halkbank’tan, Arhavi’ye kredi yok

AXA Sigorta Efeler Ligine verilen milli ara sona erdi ve takımlar yeniden salonlara döndü. 20. haftanın erteleme maçında Halkbank deplasmanda Arhavi Voleybol Takımı’na konuk oldu.

Halkbank’tan, Arhavi’ye kredi yok
Yayınlanma:
Güncelleme:

AXA Sigorta Efeler Ligine verilen milli ara sona erdi ve takımlar yeniden salonlara döndü. 20. haftanın erteleme maçında Halkbank deplasmanda Arhavi Voleybol Takımı’na konuk oldu. Başkent temsilcisi karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve 13. galibiyetini elde etti. Arhavi Voleybol Salonu’nda oynanan ve bir saat üç dakika süren mücadeleyi Sema Kayıkçı, Hüseyin Kamber hakem ikilisi yönetti. Başkent ekibi zayıf rakibi karşısında Türk oyunculardan kurulu Arhavi Voleybol karşısında zorlanmadan sonuca ulaştı.

Yabancı oyuncularını dinlendiren ve tamamı Türk oyunculardan kurulu ilk beşi ile elk sete Halkbank fırtına gibi başladı. Attığı etkili servilerle rakibini oyundan düşüren ve file önünde hata yapmayan mavi beyazlılar yirmi dakika süren ilk seti oniki sayı farkla 13-25 alarak 0-1 öne geçti. Halkbank ilk sette gerek savunmada gerekse hücumda hem orta oyuncularının sayıları ile rahat bir set oynadı.

İkinci sette ev sahibi Arhavi Voleybol direnmeye çalışsa da güçlü rakibi Halkbank karşısında savunmada çok hata yaptı. Servis karşılamakta zorlanan ve file önünde Halkbank bloklarını aşamayan ev sahibi bu seti de 19-25 kaybederek setlerde 0-2 geriye düştü. Üçüncü sette de Halkbank üstünlüğü vardı. Gerek savunmada gerekse hücumda kusursuza yakın bir voleybol ortaya koyan Başkent eki bu seti de onbir sayı farkla 14-25 alarak hem seti hem maçı 0-3 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

SALON: Arhavi

HAKEMLER: Sema Kayıkçı, Hüseyin Kamber

ARHAVİ VOLEYBOL: Hüseyin Baykal, Anıl Tatar, Rıdvan Sağlık, Bilal Tatar, Seymen Şenyüzlü, Yasin Akgül (Tuna İnanç, Oğuzhan Altıntaş, Baran Yılmaz)

HALKBANK ANKARA: Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Murat Karakaya, Fatih Eren Uğur, Aslan Ekşi, Gökhan Gökgöz, Hakkı Çapkınoğlu (Caner Ergül)

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.