Halkbank’tan çifte transfer

Voleybol Efeler Ligi’nin en köklü takımlarından Halkbank, smaçör  Moldovalı oyuncu Dmitrii Bahov ile voleybolun yıldız isimlerinden olan Gökhan Gökgöz’ü kadrosuna katarak iddialı çıkışını sürdürdü.

Halkbank’tan çifte transfer
Yayınlanma:
Güncelleme:

Voleybol Efeler Ligi’nin en köklü takımlarından Halkbank, smaçör  Moldovalı oyuncu Dmitrii Bahov ile voleybolun yıldız isimlerinden olan Gökhan Gökgöz’ü kadrosuna katarak iddialı çıkışını sürdürdü.

Moldova Milli Takımı’nın kaptanlığını da yapan başarılı smaçör 23.10.1990 doğumlu. 197 santimetre boyundaki Bahov’un smaç yüksekliği 338, blok yüksekliği 324 santimetre.

Dmitrii Bahov’un formasını giydiği takımlar sırasıyla şöyle:2010 -2011 Tomis Constanta (Romanya), 2011-2013 Marek Dupnita (Bulgaristan), 2013-2014 Tomis Constanta (Romanya), 2014-2016 Paris Volley (Fransa), 2016-2017 İnegöl Belediyespor

2017-2018 Afyon Belediye Yüntaş, 2018-2019 Tokat Belediye Plevne

KUPALARIN HEPSİNE TALİBİZ

Dmitrii Bahov, Halkbank’a transfer olmakla voleybol hayatında yeni bir sayfa açıldığını ve bu şansı iyi değerlendirmek istediğini söyledi. Halkbank’ın Türkiye’de olduğu kadar Avrupa’da da tanınan ve saygıyla anılan bir ekip olduğunu ifade eden Bahov, “Dolayısıyla ben, nereye geldiğimi iyi biliyorum. Sorumluluğumun farkındayım. Takım kimyamız iyi. Milli takımlardaki oyuncularımızla birlikte idman yaptığımızda oyun karakterimizin gelişeceğine inanıyorum. Önümüzde üç kulvar ve üç kupa var. Biz kulüp karakteri olarak hepsine talibiz. Ben de elimden geleni yaparak tarihin bu sezonki sayfasına katkı sunmak istiyorum” dedi.

Efeler Voleybol Ligi’nin en kıymetli smaçörlerinden Gökhan Gökgöz, 6 Ocak 1993 doğumlu. Voleybola 12 yaşında, Arkas Spor’da başladı. TVF Spor Lisesi, Ziraat Bankası ve İstanbul B.Ş. Bld. Takımlarının formasını giydi. Saha içindeki hırslı yapısıyla da tanınan milli smaçör 2 metne boyunda, 96 kilo.Gökhan Gökgöz’ün kariyerindeki dereceler şöyle: Avrupa Gençlik Olimpiyatları Şampiyonluğu (2011-2012) Arkas Spor’la Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali (2011-2012) Arkas Spor’la Efeler Ligi Şampiyonluğu (2014-2015) U 23 Dünya İkinciliği ve En İyi Smaçör Ödülü (2015), Efeler Ligi En İyi Smaçörü ödülü (2015-2016), Arkas Spor ile Efeler Liginde dört kez Türkiye İkinciliği

BU SEZON BENİM İÇİN YENİ BİR MEYDAN OKUMA OLACAK

Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinin formasını giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Gökhan Gökgöz, düşüncelerini şu sözlerle açıkladı:“Bu sezon, benim için yeni bir meydan okuma olacak. Bunu Halkbank’la birlikte ve Halkbank için yapacağım.

Çok kıymetli bir kadro ile kulübümüzün yüksek hedeflerini hayata geçirmek için mücadele vereceğiz. Nasıl bir camiaya geldiğimi çok iyi biliyorum. Başka takımlarda şampiyonluk mücadelesi verirken, Halkbank’ın başarıya odaklı karakterini bir çok kez test ettik. Oyunculardan, teknik heyetten bağımsız olarak bu karakter kendini belli ediyordu.

Şimdi sıra bizde. Arkadaşlarımla birlikte kulübün hedeflerine ulaşması için arkadaşlarımla birlikte ben de elimden geleni yapacağım. Her şeyin hayırlısını diliyorum” dedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.