Halkbank’tan kolay galibiyet

Halkbank, Voleybol AXA Sigorta Efelen Ligi üçüncü haftasında de Afyon’da oynanan karşılaşmada ev sahibi Afyon Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. 

Halkbank’tan kolay galibiyet
Yayınlanma:
Güncelleme:

Halkbank, Voleybol AXA Sigorta Efelen Ligi üçüncü haftasında de Afyon’da oynanan karşılaşmada ev sahibi Afyon Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. 

Başkent ekibi, bu sonuçla üçüncü haftada üçüncü galibiyetini aldı. Halkbank, ligin dördüncü haftasında Ankara’da Tokat Belediye Plevne ile karşı karşıya gelecek. 24 Ekim’de oynanacak müsabaka saat 14.00’te başlayacak.

Halkbank, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin üçüncü haftasının kapanış maçında kolay bir galibiyete imza attı. Afyon Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynanan bir saat 21 dakika süren mücadeleyi Kadir Girente, Ahmet Çenesiz hakem ikilisi yönetti. Sete etkili servis atarak başlayan Halkbank file önünde üstün bir oyun ortaya koyarak ilk seti 19-25 alarak 0-1 öne geçti.

İkinci sette ilk set gibi Halkbank üstünlüğü altında geçti. Hem savunmada hem hücumda hata yapmayan Halkbank bu seti de 18-25 alarak 0-2 öne geçti. Üçüncü sette de zorlanmayan Halkbank kadro kalitesini parkeye yansıtmasını bildi. Hem iyi savunma yapıp hem de servislerle rakibini oyundan düşüren Mavi Beyazlılar bu seti de 17-25 alarak salondan 0-3 galip ayrılarak üç maçından da zaferle ayrılmasını bildi.

SALON: Veysel Eroğlu-Afyon

HAKEMLER: Kadir Girente, Ahmet Çenesiz

AFŞAR MADENSUYU AFYON BELEDİYESİ YÜNTAŞ: Cansın Enaboifo, Yiğit Yıldız, Yusuf Eken, Umut Durur, Mehmet Almaz, Arash Dosanjh (Çağatay Kır, Resul Gün)

HALKBANK ANKARA: Selçuk Keskin, Nicolas Bruno, Graham Vigrass, Bozidar Vucicevic, Efe Bayram, Mustafa Koç, (Volkan Döne, Caner Ergül, Aslan Ekşi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.